Chapter 35: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (1)
2012-06-21 @ 23:31:21
- How is your hand?, frågade jag Niall.
- It's fine, svarade han och höll om den lite.
- I just have one question, why did you do that?, frågade jag honom.
- I don't know, the little devil on my shoulder told me to do it, svarade han och tittade ner i golvet.
- Promise me that you'll never do that again, sade jag till honom.
- I promise, svarade han.
- Good, sade jag och gick ut i köket för att hämta lite mer dricka. Det fanns inte så mycket kvar så jag tog en cider. Det var inte så mycket alkoholhalt i den och jag hade ju inte tänkt att bli full heller, så det var ju bara
toppen.


Jag var på lite dålig humör för det som hade hänt med Adam, hur fan kunde han tro att han kunde komma hit från första början. Han har nog en skruv lös. Jag gick ut i vardagsrummet och satte mig bredvid Zayn. Han satt och pratade med någon kille men vände sig till mig när jag kom.

- Hi, vas happenin'?, frågade han.
- Not much, you?, sade jag.
- I'm fine, svarade han. What was it about Niall and Adam?
- Just a little fight about me, svarade jag.
- Do you want to talk about it?, frågade han.
- It was like this, I met Niall at Market Color when I came here to London. We kinda fell inlove at first sight and first day in school I met Adam. He started to like me and didn't want Niall to have me. This monday we met him at Market Color and he found out about me and Niall and when we came back too school he had made a rumor about me and Niall.
- What rumor was it?, frågade Zayn.
- That I was togheter with Niall because of his celebrity.
- That's awful, utbrast Zayn.
- Yeah, I know.
- I love him for beeing Niall and not someone else.
- You love him?, frågade han och jag nickade glatt mot honom.
- Yeah, why wouldn't I? I mean he's awesome, sade jag och Zayn log. 
- Yes he is. You are sutch a great couple together, you know that?
- Yeah, not for bragging or anything but I really think we are, svarade jag.
Jag tittade mig omkring i rummet och såg Harry stå och dansa som en galning på dansgolvet. 
- Come on I wanna dance, sade jag till Zayn som log halvhjärtat. 
- I don't know, dancing is not really my thing, svarade han och jag gav honom min puppy eyes blick och han mjuknade lite.
- Okay, anything for you, sade han och ställde sig upp. Jag drog med honom till dansgolvet och det tog ett tag innan han verkligen släppte loss. Men det slutade med att det bara var Zayn och jag som stod kvar på dansgolvet och dansade. 
 
Jag satte mig alldeles utmattad på soffan och Zayn slog sig ner bredvid mig. 
 
- Oh my god, I'm exhosted, sade jag och Zayn suckade. 
- You really need to start work out, sade Zayn och jag skrattade till. 
- You think I should work out?!, sade jag och han nickade. 
- Oh yes I do, sade han och jag slog till honom på armen. 
- Ouch, that hurt, sade Zayn och höll sig för armen. 
- See I don't need to work out, sade jag och han skrattade till. 
- Haha, I guess you're right, sade han och jag nickade. 
- There you go, sade jag och lutade mig tillbaka i soffan. Efter ett tag kom Niall och satte sig bredvid mig.
- Havin fun?, frågade han och både jag och Zayn låtsades se entusiastiska ut. Han skrattade åt oss och lade armen om mig. Jag tog tag i hans hand och började leka med hans fingrar. Louis,Liam och Harry satte sig hos oss  och vi påbörjade en intensiv diskussion om varför bananer ser ut de gör. Det var mest Louis idéer som var lite,ja vad ska man säga, annorlunda. Jag ursäktade mig för att gå på toaletten och lösgjorde mig från Nialls grepp. Jag gick förbi alla fulla ungdomar och hittade tillslut toaletten. Jag låste in mig och satte mig på golvet och satte händerna för ögonen. Jag suckade och ställde mig sakta upp. Jag tittade mig i spegeln och såg ett ganska slitet ansikte titta tillbaka. Jag insåg att jag inte hade sminkat mig idag så jag sköljde ansiktet med kallt vatten. Jag torkade mig innan jag gick ut igen. Killarna satt fortfarande och pratade och till slut skrek Zayn. 
 
- Please shut upp! I'm getting a headache! Killarna tystnade och jag satte mig bredvid Zayn. 
- Yeah, I'm with him, sade jag och nickade mot Zayn.
- Okay, okay. We will shut up, sade Harry och drack ur ett glas som stod på bordet. Det såg ut som vatten men jag är ganska säker på att det inte var det. Jag tittade på klockan och såg att den var halv ett. Och jag kände mig för en gång skull inte det minsta trött. 
 
När klockan började närma sig tre började alla människor sakta men säkert börja ta sig hemåt. Jag tittade på alla okända ansikten som sade hejdå till killarna. Vissa sade till och med hejdå till mig. När alla hade gått ställde sig Louis upp och sade: 
 
- I' m going to bed, and I'm NOT cleaning now! Han gick in i sitt rum och stängde dörren efter sig. Vi skrattade åt honom och sedan gick allihopa och lade sig. Liam och Harry gick till sina rum och jag och Niall gick till hans rum. 
Jag gäspade trots att jag inte är så trött och Niaöl märkte ju såklart det. 
 
- Are you tired?, frågade han och jag skakade på huvudet. 
- Nah, are you?, svarade jag och han skakade också på huvudet. 
- Surprisingly not, sade han och jag skrattade till. 
- Then what do we do? I mean it's three o'clock, sade jag och han bara tittade på mig. 
- Niall? Hellu??, frågade jag och fick ingen reaktion. Jag knäppte med fingrarna framför ansiktet på honom och då ryckte han till. 
- Wha..what?! frågade han förvirrat och tittade på mig.
- You were in coma or something, svarade jag.  
- Oh, that happends a lot, sade han och fortsatte: So what do you want to do?, frågade han och jag tänkte efter. 
- What do you usually do at 3am?, frågade jag och han skrattade till. 
- I usually sleep, but I'm not tired, svarade han. 
- Do you wanna watch a movie?, frågade han och jag nickade. 
- Yeah, sure, svarade jag. 
- Just wait a second, sade han och sprang ut ur rummet och kom snart tillbaka med en dator i handen. Go out and choose a movie, fortsatte han och jag sprang ut i vardagsrummet. Jag letade mig fram till den vita hyllan som var alldeles full med filmer. Efter mycket letande hittade jag The Notebook. Jag plockade fram den och gick försiktigt tillbaka till rummet. Niall hade tryckt upp med kuddar längst väggen och hade datorn framför. Jag satte in skivan i datorn och satte mig i sängen. Niall satte sig bredvid mig i sängen och vi kröp ihop under täcket. Han lade armen om mig och jag lutade mig mot Nialls bröst. Vi satte på filmen och började titta. 
 
Jag satt där alldeles tårögd och försökte hålla inne tårarna men när filmen slutade brast det. Jag satte mig upp och vände mig mot Niall. Han var också tårögd. En ensam liten tår rullade försiktigt ner på hans kind. Innan den föll ner fångade jag upp den med tummen. Han log mot mig genom tårarna och snyftade till. Han drog med baksidan av handen över ögonen och torkade bort tårarna. Jag gjorde likadant och tittade sedan på klockan. Den hade hunnit bli halv fem. Jag tittade på Niall och han log mot mig. 
 
- Are you tired yet?, frågade han och jag skakade på huvudet. 
- Nope, svarade jag och fortsatte: Is there something wrong with me?, frågade jag och han skrattade åt mig. 
- Absolutely, sade han och närmade sig mig. Jag log mot honom. Han är så underbart söt! Jag fattar inte att han faktiskt tycker om mig.
Nu var han väldigt nära mig, När han var några centimeter ifrån mitt ansikte böjde han sig fram och mötte mina läppar. Jag besvarade ivrigt kyssen och lade armarna om Niall. Jag kände att han log mot mina läppar, så då fick han mig att le. Kyssandet övergick till hångel och snart kände jag Nialls ivriga händer smyga sig uppför min rygg. Jag drog med händerna över bröstet på honom och han drog av sig tröjan. Jag drog lika ivrigt av mig min t-shirt, så jag hade bh på mig. Niall knäppte upp min bh och slängde iväg den på golvet. Jag drog mig andfått undan och kände Nialls läppar vandra sig neråt från min hals. han knäppte upp knapparna på mina shorts och jag drog av dem. Niall drog av sig sina beiga chinos och bokstavligt talat slängde sig över mig. Jag skrattade till och log stort mot Nialls läppar. Våra händer vandrade över varandras kroppar och jag kände hur jag verkligen ville. Niall ställde sig upp och sade:
 
- I just gotta go get protection, sade han och jag slängde mig upp. 
- No I'll do it, sade jag och sprang mot toaletten. Jag kom på att jag inte hade någon tröja på mig så jag slängde på mig min tröja och sprang ut igen. Jag sprang in genom dörren och såg Zayn stå med huvudet under kranen. 
- Hello there, sade han.
- Hi, svarade jag och kom på att jag inte hade någon aning om vart dem låg. Fan jag måste fråga honom. 
- Em Zayn, where do you have, you know...., frågade jag och hans ögon bara växte. 
Han hånlog mot mig och pekade på den understa lådan. Han lutade sig mot kanten av handfatet och lade armarna i kors. 
- So you are gonna do it, konstaterade han och tittade på mig med ett hånflin brett över hela ansiktet. 
- Oh, don't you put me in this situation, sade jag och han skakade på huvudet. 
- I'm just being curios, sade han med samma leende. 
- Well don't be, svarade jag och hittade förpackningen. Jag drog ut en och sprang tillbaka till Nialls rum. På vägen hörde jag Zayn ropa: 
- Good luck!
 
Niall låg kvar i sängen och tittade på mig när jag kom in. 
- Who was that?, frågade han och jag svarade :
- Zayn. 
- That bastard, svarade han och jag log mot honom. Jag höll upp den lilla förpackningen jag hade i handen och nu var det min tur att slänga mig över Niall. Vi kysstes intensivt och Niall tog tag i förpackningen. Nu gäller det. 
Såå äntligen är kapitel 35 klart!! Jag(Saga) är i Trosa och har varit det hela veckan. Så då har jag fått låna min bonuspappas Ipad. Det är därför det har tagit så sjukt lång tid att skriva det här kapitlet. Men nu är det klart, så nu bara måste ni säga vad ni tyckte!! Kommentera nu, det är faktiskt inte så svårt. :D Vi ska fortsätta jobba med kapitel 36 men eftersom det är midsommar kommer ni nog inte få något kapitel den här helgen. Men ni kommer definitivt få ett nytt nästa vecka! I promise! :D


1 kommentarer
Postat av: Frida

Jag älskar era noveller

2012-06-23 - 15:54:50 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus