Chapter 37: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (8)
2012-06-29 @ 23:59:41
- Absolutely perfect, sade han och kysste mig. Jag besvarade kyssen, men den vart inte speciellt långvarig. Vi satt ju faktiskt på restaurang. Jag ställde mig upp men innan jag gick till min plats snodde jag en bit cheescake ifrån Niall.
- Hey, that's mine, sade han.
- Fair is fair, svarade jag och han hånflinade mot mig. Jag började äta på min mousse och Niall på sin cheescake. När vi var klara ropade Niall på kyparen, som jag tror börjar tycka om oss, och bad om notan. Han betalade och sedan gick vi därifrån. 

Jag vaknade upp med Niall bredvid mig.
 
- Wow, last night was amazing, sade han.
- Like you said, a month is too long, svarade jag. Jag log mot honom och lade huvudet på kudden. Dörren öppnades och Harry tittade in.
- Niall, do you have a...?, han tittade på mig och log.
- HIII Caroline, sade han och fortsatte: Now I'm gonna go, beacuse this is awkward. Han gick ut genom dörren igen och jag brast ut i skratt. Jag ställlde mig upp och tittade runt i rummet. Jag hittade Niall's skjorta som jag satte på mig. Sedan hittade jag mina shorts som jag också satte på mig. Jag tittade på Niall som fortfarande låg i sängen och han suckade.
- I think I need to fix a lock for that door, sade han och ställde sig upp. Han satte på sig ett par mjukisbyxor och vi gick ut till köket.
 
- Did you guys have a good time last night?, frågade Louis och flinade åt oss.
- Why are you asking?, svarade jag och flinade tillbaka.
- Do you really want me to answer that?, svarade han och tittade på mig.
- No, actually I don't, svarade jag och han log och tittade ner i tallriken.
- I knew it, viskade han och log mot tallriken. Jag skrattade åt honom och tog en macka. Jag bredde den och satte på en kalkonskiva. Jag åt upp mackan och drack lite té och väntade på att dem andra skulle bli klara. Zayn kom gående från sitt rum. Han sprang fram och kramade mig. Resten av killarna kom också fram och kramade om mig och jag bara skrattade åt dem. När dem väl släppte gick dem och satte sig igen och fortsätta äta som om ingenting hade hänt. Jag skrockade till och gick in på Nialls rum. Jag bytte om till ett randigt linne och ett par svarta shorts. Sedan gick jag in på toaletten och fixade mig. Jag gick ut igen och gick in på Nialls rum. Han satt på sängen och försökte välja mellan en rosa pikétröja och en grön t-shirt. Jag tog den gröna ifrån honom och slängde iväg den.
 
- Take that one, sade jag och pekade på pikétröjan.
- Oki Doki, sade han och drog på sig tröjan. När han hade den på sig sträckte han ut armarna och jag satte mig i hans knä.
- I was wondering, on the ticket I got from you, it said we weren't going until june. Why in June?, frågade jag och han suckade.
- There is something I haven't told you. We are going on another tour in Januari, sade  han och tittade på mig. En till. Han kom ju precis hem! Jag kommer aldrig få träffa honom.
- Another one? You just came home, sade jag och han nickade.
- I know, And I was going to ask if you wanted to come with me, but I wanted it to sound better than this, sade han och jag log mot honom.
- Of course I want to come with you, sade jag glatt och han log.
- That was the reaction I was hoping for, sade han. Jag kysste honom och log mot hans läppar. Jag drog mig undan och andades.
- I just gotta tell my mother so she won't freak out, sade jag och han nickade.
- Yeah do that. Jag ställde mig upp och han ställde sig upp efter mig.
- What do you wanna do today? It's saturday after all, frågade jag och han ryckte på axlarna.
- We can just stay at home, sade han och jag nickade.
- Okay, svarade jag och gick ut ur rummet.Jag såg vatten komma ut ifrån köket och hörde Zayn ropa:
- Can someone help me?! Jag sprang in till köket och såg Zayn stå med armarna i vasken. Vattnet strömmade ur kranen och det svämmade över. Jag sprang fram till honom och stängde av kranen. Zayn tog bort sina blöta händer från vasken och tog fram en handduk.
- And I didn't think of  that, sade han och skrattade till.
- Well, we really need to clean up this mess, sade jag och han nickade.
- What the f**k happend here?!, hörde jag en röst bakom mig fråga. Eller mer skrikkonstatera. Jag vände mig om och såg Harry stå och glo på röran. Det var vatten över hela golvet. Niall kom in i rummet och stannade så fort han klampade i vattnet.
- Okay, I know what I'm gonna do today, sade han och gick ut ur köket igen.
- I just gotta change, I can't clean up this mess in this clothes, sade jag och gick ut ur köket. Jag bytte om till hotpants och en svart t-shirt och gick ut i köket igen. Jag satte upp håret i en tofs och slog ihop händerna.
- Okay let's do this, sade jag och satte igång. Efter ungefär en timmes arbete kände jag vattenstänk på nacken och skrek till. Jag vände mig om och såg Niall hånflina mot mig.
- This means war, sade jag och skvätte tillbaka. Snart hade värsta inbördeskriget startat och jag var alldeles dyblöt. Jag ställde mig upp i mitten av köket och skrek:
- OKAY TIME OUT!!! Killarna stanande upp i vad dem gjorde och tittade på mig. Jag skvätte till Niall i ansiktet och sprang ut ur köket. Jag hörde att han följde efter mig och sprang runt i rummet. Jag sprang ut på balkongen
och stängde dörren efter mig. Den låste sig och jag hade ingen nyckel. Jag var utelåst på balkongen. Jag tittade på Niall med ett panikslaget ansiktsuttryck och han tittade på mig. Han sprang ut till köket och ropade:
- Guys where is the key to the balcony?
- I don't know, we lost that one a long time ago, svarade någon occh jag kände paniken växa inom mig. Jag är utelåst på balkongen och vi har ingen nyckel. Niall sprang tillbaka till dörren och ryckte i dörrhandtaget. Han tittade på mig och sade:
- We are gonna get you out of there, sade han och jag nickade. Jag satte mig ner och väntade.
 
Efter tre timmars väntande började hade jag fick ont i ryggen. Jag var blöt och frös. Niall kom med ett leénde på läpparna och sade:
- Move, sade han och jag flyttade på mig. Sedan kastade han en hammare genom balkongdörren. Hammaren fortsatte ner på gatan. Han tog bort dem sista glasskärvorna som var kvar. Jag ställde mig upp och gick fram till dörren. Han sträckte ut armarna och jag hoppade in genom dörren, och han tog emot mig.
 
- Oh you're freezing, sade han och kramade om mig.
- Well, yeah, svarade jag och han log. Jag klamrade fast mig vid honom och han sade: 
- You need a cup of tea, sade han och jag nickade. Jag bytte om och satte mig med en filt i soffan. Jag kröp ihop under filten och Niall kom med te. Jag smuttade på det och tittade på Niall.
- Thank you, sade jag och tittade på honom.
-  Your welcome, sade han och satte sig ner bredvid mig. Jag satte på teven och zappade mellan kanalerna. Plötsligt sade Niall.
- Caroline. Jag vände blicken mot honom och nickade.
- Yeah?
- Please move in with me, sade han och jag tappade andan. Wow.
- Okay, svarade jag och log.
- Really??, frågade han och jag nickade.
- Really.
- We are gonna move in together, sade han och jag nickade.
- Yeah, we are gonna move in together, sade jag och log mot honom. Han log stort mot mig och suckade.
- I love you more than anything Caroline, sade han.
- Niall James Horan I love you, svarade jag och han log.
Sådär kapitel 37 klart! Nu fick ni förklaringen till Irland resan också. Och ni får kapitel 38 när vi har fått 7 kommentarer på det här inlägget. Kraaam!
 
 
 


Instagram

Frida & Saga - Kommentarer (1)
2012-06-27 @ 10:48:51
Nu är det så att jag, av alla människor, har skaffat instagram. Jag heter saga_gimerus. Bara ifall ni känner för att följa mig, jag följer ju såklart tillbaka. Frida heter staayy ifall ni vill följa henne också. Och sedan har vi skaffat instagram till bloggen och den heter onedplanet. Kram! :D


Kommentarer

Frida & Saga - Kommentarer (1)
2012-06-25 @ 22:30:01
Jag och Frida har kommit överens om att vi inte lägger ut ett kapitel förrän vi har fått ett antal kommentarer. Vi vill ha fler kommentarer!! Så ni kommer få kapitel 37 när vi har fått 5 kommentarer. Kramar! :D


Chapter 36: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (5)
2012-06-24 @ 15:20:12
Niall låg kvar i sängen och tittade på mig när jag kom in. 
- Who was that?, frågade han och jag svarade :
- Zayn. 
- That bastard, svarade han och jag log mot honom. Jag höll upp den lilla förpackningen jag hade i handen och nu var det min tur att slänga mig över Niall. Vi kysstes intensivt och Niall tog tag i förpackningen. Nu gäller det. 
 
2 år senare:
 
Charlie kom inspringande på mitt rum med ett brett leénde på läpparna.
 
- Vad ska du göra nu? Vad ska du göra nu?, frågade han och jag beredde mig på att berätta dem förkrossande nyheterna.
- Jag ska vara med Niall svarade jag och hans leénde dog.
- Men, men du var ju med honom för inte så länge sedan. sade han och jag skrattade till. En månad tänkte jag men sade det inte högt.
- Men vet du en sak, sade jag till honom och fortsatte: När jag kommer hem sedan så lovar jag att köpa med mig din favoritglass.
- Lillfinger, sade han och höll fram lillfingret. Jag sträckte fram lillfingret och krokade fast det med hans.
- Okej då, jag tror dig, sade han och sprang sedan ut igen. Jag log för mig själv och tog tag i handväskan. Jag tittade ner och såg allt jag behövde. Nycklar, mobil och pengar. Jag gick ner till hallen och satte på mig ett par svarta ballerina skor. Sedan gick jag ut genom dörren.
 
Jag flyttade tillbaka till mamma och Mike efter att Mike hade letat upp mig och förklarat vad som hände. Kvällen innan bråket hade mamma tydligen kommit hem, full. Mike brydde sig inte om det den kvällen men morgonen därpå blev han alldeles rasande, som jag märkte. Han tyckte jag gjorde rätt som tog med Charlie därifrån, och sedan när han hade hämtat honom på sitt dagis fick mamma förklara för Charlie vad som hade hänt. Men nu är allt bra. Vi lever på som vanligt. Och jag har fyllt arton för två veckor sedan. Så nu är jag en myndig flicka med en orolig mamma. När jag fyllde år kunde inte Niall vara med för han var på turné. Det är ju såklart tråkigt men världen går inte under. Så ikväll ska jag träffa min alldeles underbara pojkvän för första gången på nästan en månad. Han ska bjuda mig på födelsedagsmiddag, och det är inte på Nando´s. Relationen mellan mig och Niall är underbar. Vi har haft våra småbråk men i det stora hela är den helt underbar. Jag älskar pojken med hela mitt hjärta!
 
Jag sprang över vägen och mötte upp Niall. Det blåste ute så min marinblåa kofta passade ganska perfekt just nu. När jag tittade närmare på Niall såg jag att han hade blivit solbränd. Det hade då inte jag.
 
- I have missed my princess, sade han och kramade om mig.
- I have missed you, a month is too long, sade jag och han nickade.
- Yeah. Han pussade mig på munnen innan vi gick in i restaurangen. Åh gud vad jag har längtat efter dem där läpparna. Kyparen visade oss till ett bord som satt ganska nära fönstret och vi satte oss. Snart kom han tillbaka med två tallrikar. Han satte den ena framför mig och jag tittade på vad det var. Det var en skål men någon gryta. Det var kött och massa grönsaker.
 
- So what are we eating?, frågade jag och Niall tittade mig i ögonen.
- This is irish stew. This is some real stuff, sade han och högg in på maten. Jag började också äta och måste erkänna att det var riktigt gott. Jag brukar inte vara så mycket för grytor men den här var faktiskt god.
- This was good, sade jag med munnen fullproppad med mat.
- Of course it was, sade Niall med ett leénde på läpparna.
 
När vi hade ätit klart så ropade Niall på kyparen igen och han kom med efterrättsmenyn. Vi beställde in en cheescake och en vitchoklad mousse. Han kom tillbaka med dem och satte moussen framför mig.
 
- I just have to go to the ladies room, sade jag och vände mig om mot Niall. I'll be right back. Jag gick mot toaletten och gick in genom dörren. Jag tittade mig i spegeln och drog ett drag med läppstiftet på läpparna. Dem var klarröda och passade bra till min vita spetsklänning. Koftan och läppstiftet bröt av det vita. Jag gick ut igen och satte mig ner. Någon hade tagit en tugga av min mousse och jag tittade på Niall. Han såg väldigt skyldig ut. Jag skrattade åt honom och tittade ner på moussen igen. Precis vid kanten av tallriken låg det en liten ask. Jag tpg försiktigt upp den och tittade på Niall. Han tittade förväntansfullt på mig och jag öppnade asken. Där låg det ett litet halsband med ett silvrigt fyrklöver. Själva bladen var genomskinliga och det hängde i en silverkedja. Jag tog upp halsbandet och vände på det. Där med väldigt små ingraverade bokstäver stog det i skrivstil: Niall Caroline 4/8 <3. Den fjärde augusti var dagen vi träffades för första gången. Jag tittade på Niall igen med tårar i ögonen och log.
 
- Please tell me that is happy tears, sade han och jag nickade. Jag snyftade till fick fram:
- It's so beautiful.
- Do you like it?, frågade han och jag stirrade på honom.
- Like it?! I love it!, sade jag och han log.
- Glad to hear, it's not easy to find something for my perfect girl, sade Niall och jag kände en tår på min kind. Jag torkade snabbt bort den och tog tag i en servett. Jag torkade mig försiktigt om ögonen så att inte mascaran skulle förstöras. Niall lyfte handen och stoppade in den i sin innerficka. Han drog ut ett kuvert och gav det till mig. Jag tog emot det och tittade på honom.
- What's this?, frågade jag.
- Open it, svarade han och jag öppnade först kortet som hängde med. Det var en bild på mig och Niall som vi tog efter att vi hade varit tillsammans i några månader. Jag håller armarna om halsen på honom och han håller i kameran. Jag har mina solglasögon på huvudet och Niall pussar mig på kinden. Jag öppnade kuvertet och där låg det en flygbiljett. Jag lyfte upp den och märkte att det var två. Jag läste och såg att vi skulle till Irland.
- You just have to meet my parents, they are gonna love you, sade han och jag log. Det stod på kortet att vi inte skulle åka förrän den 23 juni. Idag är det den 3 november. Men jag brydde mig inte. Jag skulle få åka till Irland med Niall alldeles själv. Mamma kommer totaldöda mig men jag är myndig. Hon har ingen talan längre. Jag tog halsbandet och ställde mig upp. Jag gick fram till Niall och satte mig i hans knä. Han tog tag i halsbandet och jag drog undan mitt hår. Han satte det runt halsen på mig och jag vände mig om.
 
- How does it look?, frågade jag och han log.
- Absolutely perfect, sade han och kysste mig. Jag besvarade kyssen, men den vart inte speciellt långvarig. Vi satt ju faktiskt på restaurang. Jag ställde mig upp men innan jag gick till min plats snodde jag en bit cheescake ifrån Niall.
 
- Hey, that's mine, sade han.
- Fair is fair, svarade jag och han hånflinade mot mig. Jag började äta på min mousse och Niall på sin cheescake. När vi var klara ropade Niall på kyparen, som jag tror börjar tycka om oss, och bad om notan. Han betalade och sedan gick vi därifrån.  


Chapter 35: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (1)
2012-06-21 @ 23:31:21
- How is your hand?, frågade jag Niall.
- It's fine, svarade han och höll om den lite.
- I just have one question, why did you do that?, frågade jag honom.
- I don't know, the little devil on my shoulder told me to do it, svarade han och tittade ner i golvet.
- Promise me that you'll never do that again, sade jag till honom.
- I promise, svarade han.
- Good, sade jag och gick ut i köket för att hämta lite mer dricka. Det fanns inte så mycket kvar så jag tog en cider. Det var inte så mycket alkoholhalt i den och jag hade ju inte tänkt att bli full heller, så det var ju bara
toppen.


Jag var på lite dålig humör för det som hade hänt med Adam, hur fan kunde han tro att han kunde komma hit från första början. Han har nog en skruv lös. Jag gick ut i vardagsrummet och satte mig bredvid Zayn. Han satt och pratade med någon kille men vände sig till mig när jag kom.

- Hi, vas happenin'?, frågade han.
- Not much, you?, sade jag.
- I'm fine, svarade han. What was it about Niall and Adam?
- Just a little fight about me, svarade jag.
- Do you want to talk about it?, frågade han.
- It was like this, I met Niall at Market Color when I came here to London. We kinda fell inlove at first sight and first day in school I met Adam. He started to like me and didn't want Niall to have me. This monday we met him at Market Color and he found out about me and Niall and when we came back too school he had made a rumor about me and Niall.
- What rumor was it?, frågade Zayn.
- That I was togheter with Niall because of his celebrity.
- That's awful, utbrast Zayn.
- Yeah, I know.
- I love him for beeing Niall and not someone else.
- You love him?, frågade han och jag nickade glatt mot honom.
- Yeah, why wouldn't I? I mean he's awesome, sade jag och Zayn log. 
- Yes he is. You are sutch a great couple together, you know that?
- Yeah, not for bragging or anything but I really think we are, svarade jag.
Jag tittade mig omkring i rummet och såg Harry stå och dansa som en galning på dansgolvet. 
- Come on I wanna dance, sade jag till Zayn som log halvhjärtat. 
- I don't know, dancing is not really my thing, svarade han och jag gav honom min puppy eyes blick och han mjuknade lite.
- Okay, anything for you, sade han och ställde sig upp. Jag drog med honom till dansgolvet och det tog ett tag innan han verkligen släppte loss. Men det slutade med att det bara var Zayn och jag som stod kvar på dansgolvet och dansade. 
 
Jag satte mig alldeles utmattad på soffan och Zayn slog sig ner bredvid mig. 
 
- Oh my god, I'm exhosted, sade jag och Zayn suckade. 
- You really need to start work out, sade Zayn och jag skrattade till. 
- You think I should work out?!, sade jag och han nickade. 
- Oh yes I do, sade han och jag slog till honom på armen. 
- Ouch, that hurt, sade Zayn och höll sig för armen. 
- See I don't need to work out, sade jag och han skrattade till. 
- Haha, I guess you're right, sade han och jag nickade. 
- There you go, sade jag och lutade mig tillbaka i soffan. Efter ett tag kom Niall och satte sig bredvid mig.
- Havin fun?, frågade han och både jag och Zayn låtsades se entusiastiska ut. Han skrattade åt oss och lade armen om mig. Jag tog tag i hans hand och började leka med hans fingrar. Louis,Liam och Harry satte sig hos oss  och vi påbörjade en intensiv diskussion om varför bananer ser ut de gör. Det var mest Louis idéer som var lite,ja vad ska man säga, annorlunda. Jag ursäktade mig för att gå på toaletten och lösgjorde mig från Nialls grepp. Jag gick förbi alla fulla ungdomar och hittade tillslut toaletten. Jag låste in mig och satte mig på golvet och satte händerna för ögonen. Jag suckade och ställde mig sakta upp. Jag tittade mig i spegeln och såg ett ganska slitet ansikte titta tillbaka. Jag insåg att jag inte hade sminkat mig idag så jag sköljde ansiktet med kallt vatten. Jag torkade mig innan jag gick ut igen. Killarna satt fortfarande och pratade och till slut skrek Zayn. 
 
- Please shut upp! I'm getting a headache! Killarna tystnade och jag satte mig bredvid Zayn. 
- Yeah, I'm with him, sade jag och nickade mot Zayn.
- Okay, okay. We will shut up, sade Harry och drack ur ett glas som stod på bordet. Det såg ut som vatten men jag är ganska säker på att det inte var det. Jag tittade på klockan och såg att den var halv ett. Och jag kände mig för en gång skull inte det minsta trött. 
 
När klockan började närma sig tre började alla människor sakta men säkert börja ta sig hemåt. Jag tittade på alla okända ansikten som sade hejdå till killarna. Vissa sade till och med hejdå till mig. När alla hade gått ställde sig Louis upp och sade: 
 
- I' m going to bed, and I'm NOT cleaning now! Han gick in i sitt rum och stängde dörren efter sig. Vi skrattade åt honom och sedan gick allihopa och lade sig. Liam och Harry gick till sina rum och jag och Niall gick till hans rum. 
Jag gäspade trots att jag inte är så trött och Niaöl märkte ju såklart det. 
 
- Are you tired?, frågade han och jag skakade på huvudet. 
- Nah, are you?, svarade jag och han skakade också på huvudet. 
- Surprisingly not, sade han och jag skrattade till. 
- Then what do we do? I mean it's three o'clock, sade jag och han bara tittade på mig. 
- Niall? Hellu??, frågade jag och fick ingen reaktion. Jag knäppte med fingrarna framför ansiktet på honom och då ryckte han till. 
- Wha..what?! frågade han förvirrat och tittade på mig.
- You were in coma or something, svarade jag.  
- Oh, that happends a lot, sade han och fortsatte: So what do you want to do?, frågade han och jag tänkte efter. 
- What do you usually do at 3am?, frågade jag och han skrattade till. 
- I usually sleep, but I'm not tired, svarade han. 
- Do you wanna watch a movie?, frågade han och jag nickade. 
- Yeah, sure, svarade jag. 
- Just wait a second, sade han och sprang ut ur rummet och kom snart tillbaka med en dator i handen. Go out and choose a movie, fortsatte han och jag sprang ut i vardagsrummet. Jag letade mig fram till den vita hyllan som var alldeles full med filmer. Efter mycket letande hittade jag The Notebook. Jag plockade fram den och gick försiktigt tillbaka till rummet. Niall hade tryckt upp med kuddar längst väggen och hade datorn framför. Jag satte in skivan i datorn och satte mig i sängen. Niall satte sig bredvid mig i sängen och vi kröp ihop under täcket. Han lade armen om mig och jag lutade mig mot Nialls bröst. Vi satte på filmen och började titta. 
 
Jag satt där alldeles tårögd och försökte hålla inne tårarna men när filmen slutade brast det. Jag satte mig upp och vände mig mot Niall. Han var också tårögd. En ensam liten tår rullade försiktigt ner på hans kind. Innan den föll ner fångade jag upp den med tummen. Han log mot mig genom tårarna och snyftade till. Han drog med baksidan av handen över ögonen och torkade bort tårarna. Jag gjorde likadant och tittade sedan på klockan. Den hade hunnit bli halv fem. Jag tittade på Niall och han log mot mig. 
 
- Are you tired yet?, frågade han och jag skakade på huvudet. 
- Nope, svarade jag och fortsatte: Is there something wrong with me?, frågade jag och han skrattade åt mig. 
- Absolutely, sade han och närmade sig mig. Jag log mot honom. Han är så underbart söt! Jag fattar inte att han faktiskt tycker om mig.
Nu var han väldigt nära mig, När han var några centimeter ifrån mitt ansikte böjde han sig fram och mötte mina läppar. Jag besvarade ivrigt kyssen och lade armarna om Niall. Jag kände att han log mot mina läppar, så då fick han mig att le. Kyssandet övergick till hångel och snart kände jag Nialls ivriga händer smyga sig uppför min rygg. Jag drog med händerna över bröstet på honom och han drog av sig tröjan. Jag drog lika ivrigt av mig min t-shirt, så jag hade bh på mig. Niall knäppte upp min bh och slängde iväg den på golvet. Jag drog mig andfått undan och kände Nialls läppar vandra sig neråt från min hals. han knäppte upp knapparna på mina shorts och jag drog av dem. Niall drog av sig sina beiga chinos och bokstavligt talat slängde sig över mig. Jag skrattade till och log stort mot Nialls läppar. Våra händer vandrade över varandras kroppar och jag kände hur jag verkligen ville. Niall ställde sig upp och sade:
 
- I just gotta go get protection, sade han och jag slängde mig upp. 
- No I'll do it, sade jag och sprang mot toaletten. Jag kom på att jag inte hade någon tröja på mig så jag slängde på mig min tröja och sprang ut igen. Jag sprang in genom dörren och såg Zayn stå med huvudet under kranen. 
- Hello there, sade han.
- Hi, svarade jag och kom på att jag inte hade någon aning om vart dem låg. Fan jag måste fråga honom. 
- Em Zayn, where do you have, you know...., frågade jag och hans ögon bara växte. 
Han hånlog mot mig och pekade på den understa lådan. Han lutade sig mot kanten av handfatet och lade armarna i kors. 
- So you are gonna do it, konstaterade han och tittade på mig med ett hånflin brett över hela ansiktet. 
- Oh, don't you put me in this situation, sade jag och han skakade på huvudet. 
- I'm just being curios, sade han med samma leende. 
- Well don't be, svarade jag och hittade förpackningen. Jag drog ut en och sprang tillbaka till Nialls rum. På vägen hörde jag Zayn ropa: 
- Good luck!
 
Niall låg kvar i sängen och tittade på mig när jag kom in. 
- Who was that?, frågade han och jag svarade :
- Zayn. 
- That bastard, svarade han och jag log mot honom. Jag höll upp den lilla förpackningen jag hade i handen och nu var det min tur att slänga mig över Niall. Vi kysstes intensivt och Niall tog tag i förpackningen. Nu gäller det. 
Såå äntligen är kapitel 35 klart!! Jag(Saga) är i Trosa och har varit det hela veckan. Så då har jag fått låna min bonuspappas Ipad. Det är därför det har tagit så sjukt lång tid att skriva det här kapitlet. Men nu är det klart, så nu bara måste ni säga vad ni tyckte!! Kommentera nu, det är faktiskt inte så svårt. :D Vi ska fortsätta jobba med kapitel 36 men eftersom det är midsommar kommer ni nog inte få något kapitel den här helgen. Men ni kommer definitivt få ett nytt nästa vecka! I promise! :D


FÖRLÅT

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-06-21 @ 13:41:44
Förlåt för att vi inte uppdaterar så bra, inte bra alls faktiskt. Det är ju faktiskt sommarlov (vanliga ursäkten, haha), och Saga har varit borta nu i helgen och idag så åker Frida bort över helgen. Vi ska försöka göra vårt bästa med uppdateringen. Frida är borta i en månad snart också. Om ni inte orkar gå in på vår blogg hela tiden så kan ni ju följa oss på bloglovin'. Ha ett bra sommarlov alla Directioners och vanligt folk! Kramar xx.
 


NY DESIGN!

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-06-18 @ 20:32:14
Som ni kanske ser så har vi ny design nu, bättre sent än aldrig, right? ;) Om ni inte ser den så tryck på F5. Den ska bara justeras lite så blir det skitbra!
Kapitel 35 kommer att komma den här veckan. Ha ett bra sommarlov! Kramar ♥

Tack Clara för designen, hennes blogg kan ni läsa här.Chapter 34: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (0)
2012-06-18 @ 17:20:11
Det strömmade in mer och mer folk ju längre festen pågick. Jag kände nästan inte igen någon men ja brydde mig inte så mycket. Jag hade ju killarna, och sedan var Zoey här också. Det kom en kille instapplande genom dörren med två påsar. Det var vin, öl och sprit. Alla jublade när han kom in förutom Liam som tittade konstigt på honom. Eftersom Liam bara har en njure så får han inte dricka alkohol.

Sexy and I know dunkade i högtalarna och Louis drog ut mig på dansgolvet för att dansa. Harry kom och joinade oss efter ett tag. Vi dansade ett tag men jag blev så trött så att jag gick och satte mig i soffan. Jag satt i soffan och bara tittade på alla som dansade. Efter ett tag kom Liam och satte sig bredvid mig. Han hade ett saftglas i handen och såg väldigt butter ut.

- Having fun?, frågade jag och han nickade och låtsades se entusiastisk ut.
- Yeah, really, svarade han.
- Oh come on, how bad can it be, sade jag med höjda ögonbryn och tittade på honom.
- You tell me, sade han och nickade mot dörren. Jag vände blicken mot dörren och såg ett välbekant ansikte.

Med mina egna ögon såg jag Adam stå där. Han mötte min blick och log när han såg mitt ansikte. Jag gav honom en blick som sade ungefär: Tror du seriöst du är välkommen här?!

Jag vände bort blicken och återvände till Liam.
- What the hell is HE doing here?!, frågade jag surt och han ryckte på axlarna. 
- I have no idea.

Jag ställde mig upp och gick lugnt och sansat in i köket. Niall stog och pratade med sina kompisar och alla skrattade åt någonting han sa. Jag gick fram till killarna och ställde mig bredvid Niall. Han märkte det och lade armen om mig.

- Do you know who is here?, frågade jag honom och han skakade på huvudet. Adam is here, fortsatte jag och hans glada leénde omvandlades till ett tunt streck.
- When did he come?, frågade han och tittade på mig.
- A few minutes ago, svarade jag och Niall gick ut ur köket. Han gick snabbt och ansträngt ut i hallen där Adam fortfarande stog och hälsade på folk. Han stannade några meter ifrån honom och glodde på honom. Adam märkte det och glodde tillbaka.

- Got a problem?, frågade Adam och det blev alldeles knäpptyst i lägenheten. Alla vände blicken mot killarna.
- Oh yes I do, svarade Niall och glodde på honom. So please tell me what the hell you are doing here, fortsatte han och Adam såg chockad ut.
- Why wouldn't I be here?, frågade Adam med höjda ögonbryn.
- Cause you are not invited, svarade Niall. Jag ställde mig bakom Niall och viskade:
- Whatever you do, be careful. 
 
Adam skrattade till.
- Do you need your pretty little girlfriend to protect you?, frågade han och ingen tycke det var roligt över huvud taget. Adam hade gått för långt.
- Okay that's it, sade Niall och gick fram till Adam. Han drog upp ärmarna och knöt nävarna. Innan jag visste ordet av hade han gett honom en rak höger, Jag sprang fram till Niall och drog bort honom från Adam.

- Even if he deserves it, a lot, it's not the right think to do, sade jag och Niall vände sig mot mig.
- Yeah I know, but it felt so good, sade han och tittade på Adam igen. Ge out of here, and don't you dare make rumors about me and Caroline, sade han och gick iväg. Adam gick ut genom dörren och festen fortsatte, utan honom.

Alla började dansa och ha kul igen när han hade gått och låtsades som om inget hade hänt.

- How is your hand?, frågade jag Niall.
- It's fine, svarade han och höll om den lite.
- I just have one question, why did you do that?, frågade jag honom.
- I don't know, the little devil on my shoulder told me to do it, svarade han och tittade ner i golvet.
- Promise me that you'll never do that again, sade jag till honom.
- I promise, svarade han.
- Good, sade jag och gick ut i köket för att hämta lite mer dricka. Det fanns inte så mycket kvar så jag tog en cider. Det var inte så mycket alkoholhalt i den och jag hade ju inte tänkt att bli full heller, så det var ju bara toppen.Teen Choice Awards

Frida & Saga - Kommentarer (2)
2012-06-15 @ 21:27:33
Har precis röstat klart i Teen Choice Awards. Röstade självklart på One Direction, och Josh Hutcherson, hehe. Tycker att ni också ska hjälpa killarna att få pris i Teen Choice Awards. Tryck härför att rösta. Tror att dem är nominerade en gång till men jag vet inte vilken kategori ;).

Kapitel 34 är snart klart, håll ut!

/F


Stawberry Interviews One Direction

OneDirection - Kommentarer (0)
2012-06-15 @ 20:12:58


Gå in på den här intervjun! Den är sjukt rolig!! :D


Länkbyte!

Länkbyte! - Kommentarer (0)
2012-06-14 @ 18:50:53
Länkbyte med Hazette som skriver fantastiska noveller! Klicka här eller → där för att komma dit!Huhuhu...

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-06-13 @ 20:20:07
Jag håller på att skriva kapitel 34 nu, men jag har ett ganska stort beslut att fatta och jag får alltid beslutsångest! Så jag har ingen aning om vad jag ska göra. Och Frida svarar inte på mina sms. Såå vi får se, antingen så kommer det idag eller imorn.

/Saga


One Direction hos Chatty Man - Alan Carr

OneDirection - Kommentarer (0)
2012-06-12 @ 20:14:34


Den är videon/intervjun är så sjukt rolig. En av mina favoriter i den är: "And did you take a walk down Madison Avenue?" Man fattar om man ser hela videon. Den är helt klart se värd, OCH man får se Zayn dansa!


Baby Direction

Frida & Saga - Kommentarer (2)
2012-06-12 @ 12:55:42
Statistiken går bara uppåt & uppåt! Tusen tack till er alla läsare! Vi blir jätteglada när vi får kommentarer och statistiken går uppåt! Kram på er♥


Hittade denna bild på Facebook, så himla söt alltså! One Direction's barn kanske? Haha ;)

/Frida


Länkbyte!

Länkbyte! - Kommentarer (0)
2012-06-12 @ 10:04:38
Här är en till novellblogg om One Direction. Titta in, den är jättebra! Tryck HÄR för att komma till bloggen! :D


Chapter 33: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (1)
2012-06-11 @ 21:23:11
Vi gick tyst upp för trappan och gick in i mitt rum. Jag stängde dörren och bytte om till sovkläder. Niall tog bara av sig tröjan och byxorna och vi lade oss i sängen. Jag kände ögonlocken bli tyngre och tyngre och innan jag visste ordet av sov jag.

Jag vaknade av att Niall låg och tittade på mig.

- I hope you know how beautiful you are when you are asleep, sade han och kysste mig.
- No, I don't, svarade jag. Can you tell me?
- No, but I can show you, svarade han och började kyssa mig, mycket och länge. Jag drog mig undan för att andas.
- Oh, hap....tchue, no it was nothing..., sade jag och pussade honom på munnen.
- Oh, bless you, sade han och pussade tllbaka. Can we eat some breakfast?, frågade han. I'm hungry.
- Yes, ofcourse, svarade jag. Jag gick upp ur sängen och satte på mig ett par mjukisbyxor och en t-shirt. Innan vi gick ut ur rummet så tittade jag på klockan och såg att den var halv sju. Bra, då hade vi tid på oss. Vi gick ner till köket och jag såg att Mike satt där. Jag gav honom en snabb blick och sedan blev det en pinsam lång tystnad.

- What do you want to eat?, frågade jag Niall.
- I don't know, it doesn't mather, sade han. What do you have?
- We have toast, cereal's and yoghurt, svarade jag.
- I can take that, sade han.
- Okay, sade jag och skrattade. Jag började göra i ordning frukosten och Mike gick ur rummet. Jag gick och satte mig vid matbordet med Niall och började äta. Efter 5 minuter hörde jag ytterdörren smällas igen. 

- And there did he go, sade jag.
- I think you guys should talk about this, sade Niall.
- Yeah, I think so too, but I don't know if I'm brave enough.
- Of course you are!, sade Niall och åt upp den sista tuggan av sin macka. Vi plockade undan och gick sedan upp på mitt rum och klädde på oss. Vi fixade till oss och sedan tittade jag på klockan. Den var bara sju. Vi började inte förrän om en och en halv timme.

- Do you want to do something after school?, frågade jag Niall.
- Yeah sure. Any suggestions about what we can do?, sade han.
- Ehm, we can hang out at your place, svarade jag och han nickade till svar.
- So what are we going to do now?, frågade Niall.
- I don't know, do you wanna watch some television?, svarade jag.
- Sure, sade han och pussade mig på kinden. Vi gick ner till vardagsrummet, satte oss i soffan och slog på tv:n. Det var något tråkigt program om valar så jag bytte till Disney Channel. Det var Phineas & Ferb. Ett av mina favoritprogram från när jag var mindre.

- Oh my God, this is my favorite tv-show, utbrast Niall.
- Mine too, sade jag glatt tillbaka till honom. Vi satt och tittade på det och småskrattade lite då och då. Efter ett tag tittade jag på klockan och såg att den var åtta.

- Niall, we have to go now, sade jag.
- Okay, svarade han och vi gick ut i hallen för att klä på oss.

Vi tog på oss ytterkläderna och gick ut genom dörren. Vi gick iväg till skolan och gick skiljda vägar när vi skulle till våra skåp. Jag mötte Zoey och vi gick till första lektionenn tillsammans. Dagen gick trögt och långsamt framåt men till slut var skoldagen slut. Jag gick till mitt skåp och lämnade böckerna. Jag var just på väg att ta min jacka när jag kände ett par sammeslena läppar mot min nacke. Jag vände mig om och såg Niall stå där och le mot mig med sina perfekta läppar.

- Are you done?, frågade han och jag nickade glatt. Let's go than, fortsatte han och lade armen över axlarna på mig.

Vi började gå och efter ett tag kände jag hur det vibrerade till i min ficka. jag tog upp mobilen och såg att jag hade fått ett meddelande från Harry.

" Are you on your way? :) "

Jag tryckte snabbt in ett svar så att Niall inte skulle se vem det var jag messade med. När vi stod utanför dörren tog Niall fram sina nycklar och låste upp dörren. Det var becksvart i lägenheten och Niall trevade med handen på väggen för att hitta lysknappen. När han hittade han den tryckte han ner den och massor med folk hoppade upp från sina gömställen och skrek "SURPRISE!". Niall hoppade bakåt av rädsla men skrattade sedan till och gick fram och kramade alla.

När han hade hälsat på alla kom han till mig igen och kramade om mig.

- Did you know about this?, frågade han och jag nickade.
- Yes, maybe I did, svarade jag och han kysste mig framför alla. De hördes ett "naaww" bland alla människor och jag log mitt i  kyssen.

Det strömmade in mer och mer folk ju längre festen pågick. Jag kände nästan inte igen någon men ja brydde mig inte så mycket. Jag hade ju killarna, och sedan var Zoey här också. Det kom en kille instapplande genom dörren med två påsar. Det var vin, öl och sprit. Alla jublade när han kom in förutom Liam som tittade konstigt på honom. Eftersom Liam bara har en njure så får han inte dricka alkohol.

F78b17a5ca2b46ce9343e1b57911176d_large


Chapter 32: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (6)
2012-06-10 @ 21:04:47
- I will always stay for you, sade han och tittade på mig. Jag kände hur jag blev tårögd. Niall är den bästa människan på denna jord! Okay?, fortsatte han och tittade mig i ögonen. Jag nickade med gråten i halsen och kramade om honom. Jag snyftade till och han märkte det. Han släppte taget och tittade mig i ögonen. En tår trillade ner och han torkade bort den med sin tumme.

Jag vaknade upp bredvid Niall och gjorde mig i ordning. Sedan åkte vi till skolan. Jag bitch-blickade Adam så fort jag såg honom och jag tror han märkte det. Sedan gick dagen ganska fort. Alla lektioner gick fort och smärtfritt framåt. Så nu står jag här och väntar på Harry mitt i korridoren. Jag såg hans krulliga hår en bit bort, sedan kom han närmre och närmre. Han kom fram och log brett mot mig. Han kramade om mig och vi gick iväg till hans moped. Jag satte mig bakiom honom på mopeden och höll i honom när han körde iväg.

När vi stod utanför dörren knackade Harry på och Louis öppnade med en partyhatt på huvudet.

- Hi guys, sade Louis glatt till oss.
- Hi there, sade jag till Louis.
- Are you sure that Niall wont come?, frågade Louis.
- Yeah, he's going too a friend's house, svarade jag.
- Good, svarade han. Come on boys, let's go before Niall comes home, skrek Louis in i lägenheten. Killarna kom till hallen, kramade om alla och dem satte på sig sina ytterkläder. Vi hoppade in i Louis' bil och åkte till Market Color. När vi väl var där gick Liam och Harry och hämtade två stora kundvagnar.

- Jump in, sade Louis till mig och pekade på kundvagnen.
- Are you kidding me?, frågade jag honom.
- Does it look like I'm kidding?, frågade han och tittade på mig seriöst.
- No, it doesn't, svarade jag.
- Okay, good. Now jump in the cart, sade han och jag gjorde som han sa.
Han började köra runt hela butiken och göra polisljud. Alla vi åkte förbi tittade konstigt på oss, men vi brydde oss inte. När vi kom tillbaka stod killarna fortfarande kvar och tittade på oss med hånflin bredda över läpparna.

- Okay let's do some shopping, sade Liam och gick in bland en rad hyllor. Han kom tillbaka med famnen full av plastsglas, tallrikar och bestick. Sedan gick vi allihopa och plockade bland sakerna i hyllorna.

Efter ungefär en timme hade vi plockat ihop allt vi behövde och gick iväg till kassan. Vi betalade för allt och skulle precis gå och lämna kundvangnarna när Louis fick för sig att vi skulle köra kundvagnsrace. Jag bara skakade på huvudet åt honom men Louis verkade gravallvarlig. Louis körde Zayn och Liam och Harry övertalade mig att hoppa ner i kundvagnen. Dem körde oss runt affären och i slutet fick jag och Harry ett litet övertag. Vi kom först till kassan och jag hoppade ur kundvagnen. Jag och Harry hoppade omkring och skrek: We won, we are the champions!!! Sedan kom resten av killarna och vi tog tag i plastpåsarna och gick hem till killarna igen.

Vi gick in genom dörren och började fixa i ordning till festen imorn. Vi satte upp banderoller och hällde glitter överallt. Innan jag gick för att möta upp Niall tittade jag på banderollen som hängde ovanför dörrvalvet. Det stod " Niall's sweet 17 ". Jag log för mig själv innan mig själv och gick ut genom dörren.

Jag mötte Niall i parken nedanför lägenheten. Han log stort mot mig när han såg mig komma gående. Han stod lutad mot ett träd och kom gående mot mig när han såg mig. Vi mötte varandra halvvägs och han lindade in varandra i varandras armar. Vi var som gjutna för varandra.

- Hi there princess, viskade han och jag log mot honom.
- Hi cutiepie, svarade jag och han böjde sig fram. Jag mötte honom i en kyss och kände hur han log. Jag drog mig undan och lutade pannan mot hans.
- I love you, sade han och tittade mig i ögonen.
- I love you more, svarade jag och han log.
- Not possible, sade han och pussade mig på munnen.

Vi stod där ett tag innan jag öppnade munnen och sade:
- I think i gotta go home, to my home. I have to face them sometime.
- I think you are right, svarade han. I can follow you if you want to, fortsatte han och jag sprack upp i ett lättat leénde.
- Okay, sade jag.
- I just have to go get my stuff, sade han och började gå mot lägenheten.
- Noooo.... you don't have to. I want to get there now,  sade jag till honom och han nickade.
- Okay.  

Vi gick mot mitt hus tätt ihopslingrade. När vi stod utanför min dörr blev jag nervös. Vad skulle jag säga? Jag hade ju inte tagit någon nyckel så jag var tvungen att knacka eller dra i handtaget. Jag drar i handtaget. Jag kände försiktigt på handtaget och till min lättnad så gick dörren upp. Det var knäpptyst i huset så det betyder att alla ligger och sover. Jag öppnade sakta dörren och gick in. Niall klev in efter mig och vi tog av oss ytterkläderna väldigt tyst. Vi gick tyst upp för trappan och gick in i mitt rum. Jag stängde dörren och bytte om till sovkläder. Niall tog bara av sig tröjan och byxorna och vi lade oss i sängen. Jag kände ögonlocken bli tyngre och tyngre och innan jag visste ordet av sov jag.Tack!

Frida & Saga - Kommentarer (1)
2012-06-10 @ 20:20:08
Tack så mycket alla underbara läsare! Vi har nått rekordmånga unika besökare idag! Jag och Frida är såå sjukt glada! Så vi vill bara säga tck för att ni läser våran novell :D


Chapter 31: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (0)
2012-06-10 @ 18:17:17
- Seriously?!, utbrast Niall och tittade irriterat ut över klassrummet. We are sixteen years old, not eight! Yes me and Caroline are a couple now, sade han och alla vände blicken mot mig. Jag kände hur jag började rodna och tittade Niall i ögonen. And do you know what? I love her! I love that beautiful girl so much, sade han och tittade mig i ögonen när han sade varje ord. Mina ögon tårades och jag försökte hålla gråten inne. I love you, viskade han till mig. Innan jag visste ordet av hade jag rest mig upp och gått fram till Niall. Han tittade förvånat på mig och jag log mot honom.

- I love you, sade jag och pressade mina läppar mot hans.

- He's just jealous, sade Niall till mig när vi hade gått ut från lektionen. I've never really liked that guy, fortsatte han.
- Now I can see why you don't like him, svarade jag lite nedstämt. 
- Yeah, but why did he do that?, frågade Niall bekymrat.
- I don't know, there is something wrong with him, svarade och tittade ledsamt på Niall. 
- I wouldn't usually say that but I totally agree with you, sade han och log mot mig. 
 
Zoey hann ikapp oss i korridoren och tittade förvirrat på oss. 

- What happend in there?, frågade hon.
- You can ask Adam, svarade jag surt.
- What did he do?, frågade hon och tittade på oss.
- He's just jealous, sade Niall och tittade på Zoey. Hon tittade fortfarande lika förvirrat på oss men frågade inte mer.
- I gotta go my class starts in five, sade Niall och vände sig mot mig. See you later, fortsatte han och kramade om mig. Jag pussade honom på munnen och vinkade iväg honom. Jag och Zoey fortsatte till våra skåp och bytte böcker. Jag skulle ha lektion med Adam. Yay...

Vi gick till salen och satte oss utanför.

- Tell me what happend, sade Zoey och jag tittade ledsamt på henne. Jag förklarade för henne att vi hade träffat Adam igår när vi hade varit och handlat på Market Color. Och att vi inte trodde att han gillade Niall. Så Niall hade en idé om att han hade en crush på mig men det trodde jag inte. Men det verkar som det. Så han startade ett rykte om att jag bara var tillsammans med Niall för kändisskapet. Det är ju inte sant! Jag visste inte ens att One Direction fanns innan jag träffade Niall. När jag hade berättat klart satt Zoey bara och glodde på mig.

- He did that?!, utbrast hon och tittade chockat på mig.
- Yep, svarade jag.
- That bastard, sade hon och dunkade näven i bordet. Why the hell would someone do that?!, frågade hon.
- I have no idea, svarade jag och tittade på henne. 

3 timmar senare:

Jag gick ut genom klassrummet och var på väg till skåpet när jag stötte ihop med Harry.

- Hello there!, sade han och kramade om mig.
- Hi!, sade jag och kramade tillbaka.
- What are you up to tomorrow?. frågade han och jag ryckte på axlarna.
- Nothing I think, svarade jag och han log stort mot mig.
- Great, Nialls birthday is the day after tomorrow so I thought...., sade han men jag avbröt honom mitt i meningen. 
- Wait, what?!, utbrast jag och han skrattade åt mig. 
- Yes Nialls birthday is on thursday, sade han och tittade på mig.
- Oh shit!, skrek jag och fick ännu mer blickar på mig.
- Take it easy, sade Harry och tittade på mig. So I thought, or the boys thought, or WE thought that we could have a surprise party for him, fortsatte han.
- Yes that would be absolutely great, svarade jag.
- When is your last class finished tomorrow?, frågade han och jag tittade på schemat.
- About 3pm, svarade jag och han nickade.
- Okay meet me here and tell Niall that you are busy, sade han och jag nickade till svar. Han gick iväg och jag tog min jacka. Jag skulle möta Niall utanför skolan nu så jag gick ut genom dörren och såg Nialls blondrufsiga hår utanför. Jag gick och ställde mig framför honom och han log stort mot mig.

- Hi there beautiful, sade han och kramade om mig.
- Hello, svarade jag och pussade honom på kinden. Louis hade tagit tillbaka sin bil så vi fick gå hem. Fast innan det skulle vi hämta Charlie. Vi gick hand i hand till dagiset som låg tio minuter bort. Vi gick in genom dörren och gick fram till närmaste vuxen.

- Excuse me but I'm here to pick up Charlie Barclay, sade jag och hon log mot mig.
- I'm sorry but his mother has already picked him up, svarade kvinnan och log ett menande leénde mot mig. Jag kände hur ilskan började bubbla upp inom mig men puttade det åt sidan.
- Oh, okay, thank you, sade jag och gick ut genom utgången. Niall följde med mig och tittade bekymrat på mig.

- I will always stay for you, sade han och tittade på mig. Jag kände hur jag blev tårögd. Niall är den bästa människan på denna jord! Okay?, fortsatte han och tittade mig i ögonen. Jag nickade med gråten i halsen och kramade om honom. Jag snyftade till och han märkte det. Han släppte taget och tittade mig i ögonen. En tår trillade ner och han torkade bort den med sin tumme.Länkbyte!

Länkbyte! - Kommentarer (0)
2012-06-09 @ 22:04:44
Länkbyte med en tjej som skriver grymt bra och läsvärda noveller! Klicka här för att läsa hennes noveller. Hon har nyss börjat med en ny och den är jättebra! :)

543342_288361341247294_90801623_n_large


Stole my heart

OneDirection - Kommentarer (2)
2012-06-09 @ 18:58:03
Eftersom att vi inte är så jätte aktiva med novellen så tänkte jag bjuda på en superbra video! Det är låten Stole my heart och sen videos från massor av olika tillfällen!

Se & njut!
/F


Förklaring...

Frida & Saga - Kommentarer (1)
2012-06-07 @ 13:22:57
Haha det är flera som har undrat vilka det var som bråkade och varför. Nu ska jag förklara. Caroline vaknade och hörde att det var några som skrek i köket. Så hon sprang ner till köket och ser sin mamma och Mike stå där och skrika till varandra. Charlie kommer in och Mike ryter någonting till Anna så då börjar Charlie gråta. Så Caroline är arg för att Mike och Anna "utsätter" Charlie för något sådant. Han kommer minnas det länge. Så hon sticker till Niall. Och ingen vet vad det var dem bråkade om. Det kommer senare... :D


Chapter 30: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (0)
2012-06-07 @ 11:26:50

- I love you. 
- I love you more, sade han och kysste mig mjukt på läpparna. 
- Goodnight, sade jag och blundade. Jag vände på mig igen och kände hur Niall kom närmare. Jag kände hans arm på min midja innan jag somnade.- Do you want to wake up Caroline or should I do it?, hörde jag Niall säga. Jag log för mig själv under täcket.
- We can do it together, svarade Charlie på Nialls fråga.
- Okay, let's do it on, one, two, three, sade Niall och dem hoppade på mig i sängen.
- Goodmorning boys, sade jag och Niall kysste mig.
- I want a kiss too, sade Charlie och jag pussade honom lätt på munnen. Vi log och myste alla tre i sängen ett tag tills Zayn kom in i rummet.

- Vas happenin?, frågade han glatt med ett stort leende på läpparna.
- Oh, so you are up?, frågade Niall chockat.
- No, I'm in my bed, svarade Zayn ironiskt.
- I can see that, but why are you up so early? You always wake up late, sade Niall.
- I don't know, I just woke up and couldn't fall back too sleep, svarde han.
- I think you're sick or something, sa Niall.
- Yeah, me too, instämde Charlie.

Jag skrattade åt dem och satte mig upp i sängen.

- What time is it?, frågade jag och tittade på Zayn.
- I think it's about 7 o'clock, svarade han och tittade frågandes på mig.
- Why?, frågade han.
- Well I start in about an hour and I have to get Charlie to kindergarten soo, svarade jag och Niall tittade seriöst på mig.
- Sure you wanna go?, frågade han och jag nickade.
- I have to come back some time, svarade jag och han nickade.
- Okay.

Zayn gick ut ur rummet och jag ställde mig upp. Jag satte på mig skoluniformen coh tog fram kläder till Charlie. Sedan gick jag in på toaletten och borstade tänderna. Jah hade helt glömt bort att ta med mig smink så jag fick gå osminkad till skolan. Jag gick ut igen och satte mig vid bordet.  Killarna hade tagit fram mackor smör och massa olika pålägg. Jag tog en macka och bredde på smör och satte på ost. Jag gjorde lite té och hade snart ätit, och druckit klart. Charlie hade redan ätit lite yoghurt så han gick in och borstade tänderna. Jag tittade på klockan och såg att den var halv åtta.

- Louis, could you maybe drive me to school?, frågade jag och han skakade på huvudet.
- Nope, but prins charming over there can, sade han och pekade på Niall. Jag skakade på huvudet åt honom och gick bort till Niall. Han stog och pratade med Harry som inte verkade lyssna över huvud taget. Han stod och viftade med händerna och försökte verkligen förklara någonting men Harry var så ointresserad så han brydde sig inte. Jag ställde mig bredvid Niall och låtsades lyssna på vad han sa. Han märkte att jag stod och tittade på honom så han tystnade. Han tittade på mig och log.

- What does mrs beautiful here want?, frågade han och jag log stort mot honom.
- Louis didn't want to drive me to school, so can you do it?, frågade jag och han nickade.
- Of course, svarade han och gick till hallen och satte på sig skorna. Jag gick och hämtade Charlie som nu hade satt sig bredvid Harry och gick till hallen. Vi satte på oss ytterkläderna och gick ut till bilen.

- Wait!, sade jag och sprang in igen. Louis satt vid bordet och dinglade med bilnycklarna i handen.
- Thank you, sade jag och tog dem ifrån honom. Jag sprang ut igen och satte mig i framsätet bredvid Niall. Jag räckte över nycklarna till Niall och han tog glatt emot dem.

- Thank you, sade han och pussade mig på munnen.
- Please just, don't, sade Charlie och suckade ljudligt. Jag skrattade åt honom innan vi körde iväg. Först åkte vi till Charlie's dagis och lämnade av honom. Sedan körde vi till skolan. Det var tjugo minuter tills vi började så vi hade gott om tid. Först följde jag med Niall till sitt skåp och sedan följde han med mig till mitt. Vi hade engelska så vi skulle vara tillsammans på den här lektionen. Vi satte oss utanför klassrummet och väntade. Ingen anna hade kommit så vi satt där helt ensamma. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan var tio i.  Då strömmade det in folk och satte sig bredvid oss. Flera var kompisar med Niall så dem hälsade på honom och tittade sedan konstigt på mig. Jag brydde mig inte så mycket men jag försökte ändå hänga med i deras samtal. Det gick hysfat men jag blev ändå lättad när Zoey stapplade in genom dörren. Hon log stort mot mig och jag log tillbaka. Hon satte sig bredvid mig och kramade om mig.

 Hi!, Were have you been?, frågade hon glatt och tittade på mig.
- I was sick, svarade jag och försökte låta trovärdig. Hon nickade och tittade på läraren som kom in genom dörren. Jag ställde mig upp och väntade tills alla andra hade knuffat sig in i klassrummet innan jag klev in. Jag satte mig bredvid Zoey och väntade på att alla andra skulle tystna. Alla viskade om någonting och både jag och Niall märkte vad. Dem viskade om oss. Hans blick hårdnade. När läraren började bli irriterad över allas viskande skrek han högt och tydligt åt alla att hålla klaffen. Det tystnade i klassrummet och allas blickar vändes mot läraren. Han tittade nöjt ut över klassen coh började med engelska verben. Jag skrev ner det som stod på tavlan och hörde hur det började viskas igen. Jag tittade på Niall som tittade på mig. Han såg irriterad ut och jag bara suckade. Det fortsatte viskas i ytterliggare tjugo minuter men läraren brydde sig inte. Han orkad väl inte skulle jag tro. Niall såg jätteirriterad ut när Adam började snacka skit om oss. Jag försökte koncentrera mig på verben och skita i snacket men det gick inte. Jag lyfte blicken när jag hörde stolsben som skrapade mot golvet. Niall gick fram till katedern och knackade läraren på axeln. Han  viskade någonting och läraren nickade. Han ställde sig och tittade ut över klassrummet och harklade sig.

- Seriously?!, utbrast Niall och tittade irriterat ut över klassrummet. We are sixteen years old, not eight! Yes me and Caroline are a couple now, sade han och alla vände blicken mot mig. Jag kände hur jag började rodna och tittade Niall i ögonen. And do you know what? I love her! I love that beautiful girl so much, sade han och tittade mig i ögonen när han sade varje ord. Mina ögon tårades och jag försökte hålla gråten inne. I love you, viskade han till mig. Innan jag visste ordet av hade jag rest mig upp och gått fram till Niall. Han tittade förvånat på mig och jag log mot honom.

- I love you, sade jag och pressade mina läppar mot hans.Länkbyte!

Länkbyte! - Kommentarer (2)
2012-06-03 @ 21:27:10

Här är en till novellblogg om 1D! :D

http://vashappeninemma.blogg.seChapter 29: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (1)
2012-06-03 @ 19:32:37
- Well, I'm gonna eat, sade jag och tittade på Louis. Han log barnsligt mot mig och tog köttfärsen efter mig. Jag kände hur min mage kurrade så jag högg in på min taco. 

När jag ätit klart lutade jag mig tillbaka i stolen och väntade på att killarna skulle bli klara. Alla åt fortfarande, förutom jag då som var klar.


- Charlie, you know that mom and Mike are also kissing, sade jag till Charlie.  
- No, they don't, svarade han.
- Oh yes they do, sade jag.
- NOOOOO, Louis, do they really do that?, frågade han Louis.
- Of course not!, svarade Louis.
- Really Louis?, frågade jag honom. Han gav mig en blick som svar och alla fortsatte att äta.

När alla hade ätit klart så frågade Niall:

- So who is going to take the dishes?
- Me and Liam can do it, svarade Zayn.
- I want to do it with you guys, gnällde Charlie.
- Okay than. Me, Liam and Charlie will do the dishes, sade Zayn.
- Yaaaaaay, utbrast Charlie och sprang fram till diskbänken, Killarna plockade av bordet och började diska. Niall vände sig mot mig.

- Do you want to go to Milkshake city?, frågade han och log mot mig.
- Yes, that would be great, svarade jag och log stort tillbaka. But we all can go, so we have to wait for the boys, fortsatte han.
- Yeah sure, sade jag och kramade om Niall.

Vi gick och satte oss i soffan och satte på teven. Det var sport på tv. Jag suckade och led mig igenom hela programmet. Efter trettio minuter var det slut och då hörde jag från köket:

- No, please Charlie, don't do that.
- Charlie, listen to the boys now, ropade jag till köket och gick in dit. Det var vatten på hela golvet. Zayn och Liam var dyngsura.
- Haha, what have happend here?, frågade jag och skrattade.
- We are just washing the dishes, svarade Charlie glatt.
- Yeah, I can see that Charlie, I don't think Liam and Zayn needs your help anymore, they can do it just fine themselves.
- Okay, svarade Charlie lite ledsamt. Killarna gav mig en tacksam blick och jag sade:
- We're going to Milkshake City. We are leaving in fifteen minutes so be ready.
- We're almost finnished, we just need too clean up here, svarade Liam och jag log mot honom och gick sedan med Charlie till Niall. Vi satte oss i soffan och efter tio minuter ropade jag:

- We're leaving in five minutes, so hurry up!
- Okay, hördes det från olika ställen i lägenheten.
Jag kröp ihop intill Niall igen och vände blicken mot teven. När fem minuter hade gått gick jag och Niall ut i hallen. Vi ropade på killarna och alla kom och satte på sig skorna. Vi tog på oss ytterkläderna sedan gick vi ut i kylan. Vi promenerade till Milkshake City och satte oss ner vid ett bord. Jag, Charlie och Niall gick fram till kassan och jag betalade för varsin milkshake. Sedan gick vi tillbaka och satte oss vid bordet. Resten av killarna reste sig upp och gick iväg till kassan. Snart kom dem tillbaka med varsin milkshake.

Niall skrattade till lite bredvid mig och jag vände mig mot honom.

- What is it?, frågade jag nyfiket och log mot honom.
- I just thought of the last time we were here, sade han och jag skrattade till.
- Yeah, I remember that, sade jag och pussade honom lätt på munnen.
- I do to, sade Louis och tittade bestämt på Niall. Jag skrattade åt honom och återgick till min milkshake.

Vi satt och pratade jättelänge och Charlie satt som ett frågetecken hela tiden, så jag försökte översätta så mycket jag kunde. Även om han förstod lite grann, så är han ju ändå bara fem år gammal.
När vi hade druckit upp våra milkshakes så bestämde vi oss för att ta en promenad. Vi gick ut och började gå mot en park lite längre bort. Vi kom fram och satte oss på en parkbänk. Killarna sprang fram så jag och Charlie fick inte plats. Så jag satte mig i Nialls knä och Charlie satte sig  i mitt knä. Men sedan hoppade han över till Harry. Niall slingrade armarna runt min midja så jag inte skulle ramla ner. Så satt vi ett tag. När det började mörkna och Charlie började frysa bestämde vi oss för att gå hem. Vi gick hem i kylan och när vi kom hem började jag och Niall laga mat. Det blev köttbullar med makaroner. Vi åt och sedan satte vi oss vid teven.

- Do you want to see Toy Story?, frågade Liam och Charlie blev helt till sig.
- Ido, I do, I do!!!, skrek Charlie och ingen annan sade emot så Liam satte på Toy Story. Vi började titta och när det var ungefär tjugo minuter kvar så somnade Charlie. Niall tog fram en madrass och jag bäddade. Vi gick ut i vardagsrummet och Niall bar upp Charlie. Han bar honom till sitt rum och lade honom på madrassen. Jag tog fram min ryggsäck och satte försiktigt på honom en pyjamas. Sedan stängde jag tyst dörren bakom mig och gick ut till vardagsrummet igen. Killarna  satt och gosade samtidigt som dem tittade klart på Toy Story. Jag satte mig i soffan och drog upp knäna mot hakan. Niall lade armen om mig och jag lutade mig mot hans axel.  Vi tittade klart på filmen sedan tittade jag på klockan. Den var tio. Jag började känna mig trött så jag slöt ögonen.

Jag vaknade upp med huvudet i Nialls knä. Jag tittade på teven och såg att dem tittade på någon film. Jag fortsatte titta på den men hängde inte alls med i handlingen. Så jag blev ganska lättad när den var slut. Jag tittade på klockan och såg att den var halv tolv. Killarna bestämde sig för att gå och lägga sig så jag reste mig och gick till Nialls rum. Jag tog fram min tandborste och låste in mig på toaletten. Jag borstade tänderna och gick ut igen. Sedan gick Niall in och borstade tänderna. När jag var ensam i hans rum tänkte jag att när jag ändå var ensam i hans rum kunde jag byta om till sovkläder. Jag satte på mig min sovtröja och stod i tröja och trosor när jag kände Nialls armar kring min midja. Niall vände på mig så vi stog ansikte mot ansikte. Jag började rodna och tittade ner i golvet. När jag kände att det började avta tittade jag upp igen. Han log stort mot mig.

- You are so cute when you are blushing, viskade han för att inte väcka Charlie. Jag började rodna ännu mer och suckade. Han böjde sig försiktigt fram och mötte mina läppar. Jag kysste honom intensivt och satte händerna på hans nacke. Vi stod och kysstes tills min mobil började ringa. Jag drog mig snabbt undan och sprang fram till väskan. Jag drog fram mobilen och såg vem det var som ringde. Mamma. Jag tryckte bort samtalet och såg att jag hade 37 missade samtal. Jag suckade och vände huvudet mot Niall. 

- Mum..., suckade jag och han kom fram till mig. 
- It's okay to be mad at her, I would too, sade han och det ryckte i mina mungipor. 
- You are the best!, sade jag.
- Can we go to sleep, I'm tired, sade jag och han nickade. 
- Of course, sade han och jag lade mig i sängen. Han drog av sig tröjan och lade sig bredvid mig. Jag vände mig mot honom och viskade:

- I love you. 
- I love you more, sade han och kysste mig mjukt på läpparna. 
- Goodnight, sade jag och blundade. Jag vände på mig igen och kände hur Niall kom närmare. Jag kände hans arm på min midja innan jag somnade.  
Kapitel 29! Nu vill vi se tlite kommentarer! Kom igen vi vet att ni kan!!! :D


Chapter 28: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (2)
2012-06-02 @ 12:24:13
- Charlie, do you want to come with me and Niall?, frågade jag Charlie.
- No, I want to stay here with the big boys, I can't leave Harry's hair alone, svarade han och alla skrattade.
- Okay, we're coming soon, sade jag.
- Bye, sade alla killarna i kör och fortsatte spela.

Jag och Niall tog på oss ytterkläder och gick sedan hand i hand ut genom dörren och började gå mot affären.


Efter cirka 15 minuter hade vi kommit fram till Market Color, där vi hade träffats för första gången. Vi gick in genom entrédörrarna och denna gång var det inte reklam för läsk utan för schampo.

- So what are we going to eat?, frågade jag Niall.
- I don't know, what do you want?
- Ehm, I want tacos, sade jag.
- Tacos, on a monday?, frågade han.
- Yes, it's good with changes, svarade jag.
- Okay, if you want it so okay.

Vi gick och plockade saker från hyllorna och ställningarna. Gurka, tomat, paprika, mjölk, köttfärs, tacokrydda osv. Jag lämnade Niall vid hyllorna och gick för att hämta mjölk. Jag öppnade glasdörren och tog tre mjölkpaket. Jag stängde dörren och vände mig om. Där stod Adam.

- Hi, sade han och log mot mig.
- Hi, how are you doing?, frågade jag mest för att vara artig.
- I have a cold so I'm here to buy some tea, sade han och höll upp ett tepaket.
- Oh, okay. I hope you'll get better, sade jag och kände en arm runt midjan på mig. Jag tittade upp och såg Niall. Han pussade mig lätt på munnen och tittade sedan på Adam.
- Hi there, sade Niall till Adam och Adams blick mörknade lite grann. Det var knappt som man märkte det, men det gjorde jag.
- Hi, svarade Adam och vände blicken mot mig. Are you a couple now?, frågade han och harklade sig.
- Yep, svarade Niall och jag nickade med ett brett leénde på läpparna.
- Okay, but I'd better get going, so I'll see you later, sade han och vände sig om och gick.

När vi inte såg honom längre viskade jag till Niall:

- Did you see how he looked at you?
- Yeah, I did, svarade han och tittade på mig.
- He didn't seem to like you, sade jag och han skakade på huvudet.
- Nope. I know! Maybe he has a crush on you, sade han och tittade på mig med höjda ögonbryn.
- Yeah, right. I have met him like, twice or something, sade jag.
- I would fall for you anyway, sade han och jag log stort mot honom. Jag böjde mig fram och mötte hans läppar.
- You are so cute, I hope you know that, sade jag till honom och han log.
- I do now, sade han och tittade mig i ögonen. Jag kysste honom igen, längre.

Efter att ha hittat allt vi skulle handla gick vi till kassan och betalade. Sedan gick vi tillbaka, bärandes på varsin påse. När vi kom fram öppnade Niall dörren och klev in. Jag gick in efter honom och stängde dörren efter oss. Sedan började vi packa upp maten. Jag tog fram köttfärs och en stekpanna. Sedan tog jag fram flytande smör och satte på spisen. Jag började steka köttfärsen och hällde lite senare i tacokrydda. Niall hackade alla grönsakerna och satte dem i skålar. Jag tog upp lite köttfärs med en gaffel för att smaka på om det smakade för lite eller för mycket. Men det var jättevarmt! Jag sprang fram till ett skåp och ryckte åt mig ett glas. Sedan sprang jag fram till diskbänken och hällde vatten i glaset. Jag klunkade i mig vattnet och fyllde på igen. Jag drack upp det och ställde glaset på diskbänken. Sedan satte jag båda händerna i diskbänken och suckade. Niall kramade om mig bakifrån. Jag höll i hans händer ett tag sedan vände jag mig om. Jag kramade om honom, hårt.

- I know this is crazy but..., började men visste inte hur jag skulle fortsätta.
- But?, frågade han och tittade på mig. Säg det bara! Hur svårt kan det vara. Det är lika bra att få det ur sig!
- I think ..., fortsatte jag och hämtade mig för vad jag skulle säga. I  think I'm in love with you, sade jag och tittade honom i ögonen. Jag väntade på en reaktion och blev jätterädd när han inte svarade. Svara då! När han sprack upp i ett leénde suckade jag lättat och log mot honom. Han kramade om mig och viskade i mitt öra:
- I love you.

Jag log stort mot honom och böjde mig fram. Han böjde sig fram den sista biten och vi möttes i en kyss. Jag satte händerna på hans nacke och hans armar slingrade sig runt min midja. Vi kysstes intensivt och länge. Jag hoppade upp så jag hade benen runt höfterna på Niall. Han höll händerna under min rumpa så jag inte skulle ramla ner. Vi stod, eller jag halvsatt, och kysstes där länge tills jag kom och tänka på köttfärsen. Jag drog mig försiktigt undan för att hämta andan. 

- You know, the meat is problaby burned, sade jag och skrattade till. 
- Yeah I think so, sade Niall. But I don't care. Actually I'm just glad the boys didn't ruin this moment for me, sade han och jag log. 
- Maybe we should keep going with the tacos, otherwise the boys will kill us, sade jag och han nickade. 
- Yeah, sade han och pussade mig lätt på munnen innan han släppte ner mig på golvet igen. Jag gick fram till spisen och tittade på köttfärsen. Det var inte så hemskt som jag trodde. Men det var svart lite här och var. Jag tog fram en stor skål och hällde i köttfärsen där. Jag ställde skålen på bordet, bredvid alla grönsaker. Sedan tog jag fram tacoskalen. Jag ropade på killarna att maten var klar och alla kom och satte sig vid bordet.

- This looks great!, sade Louis och tittade på köttfärsen. Except that. What have you done to the meat Caroline?, frågade han och tittade på mig med ett roligt ansiktsuttryck.
- Well, let's just say I got distracted, sade jag och kände hur jag rodnade.
- Euuuwwwww, sade Louis och tittade äcklat på Niall.
- Don't be such a baby, sade Niall och tittade seriöst på Louis.
- What? Tell me I want to know, sade Charlie och Louis förklarade att när man blir stor så pussas man. Han tittade chockat på Louis och sedan på mig.
- Euuuwwwww, sade Charlie och tittade på mig.
- Yeah, I'm with him, sade Louis och flyttade stolen lite närmare Charlie. Jag suckade och tog köttfärsen.
- Well, I'm gonna eat, sade jag och tittade på Louis. Han log barnsligt mot mig och tog köttfärsen efter mig. Jag kände hur min mage kurrade så jag högg in på min taco. 

När jag ätit klart lutade jag mig tillbaka i stolen och väntade på att killarna skulle bli klara. Alla åt fortfarande, förutom jag då som var klar.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus