Chapter 45: The sun will always shine

Frida & Saga - Kommentarer (4)
2012-11-28 @ 23:35:00
- Well, you seem to entertain yourself, sade han och jag skrattade åt honom. 
- Shut up, sade jag och försökte hålla mig för skratt
 
 När jag hade tittat klart på filmen gick jag in i köket där Niall stod och lagade tacos. Harry hade tjatat länge om fajitas men det gick inte igenom. Nu hällde han upp majs i en liten skål. Jag ställde mig och hackade tomater och gurka istället för att stå och glo. Zayn kom in i rummet och tittade på Niall.
 
- Vas happenin?!, skrek han så högt han kunde och jag hörde Liam sucka i vardagsrummet.
- Zayn, please just shut up!, skrek Harry från sitt rum.
- Someone is grumpy, sade Zayn och hånflinade mot mig. Ýou look tired, sade han och jag suckade.
- Look yourself in the mirror Zayn, svarade jag och Zayn tittade chockat på mig. Han började låtsassnyfta och gick ut igen.
- What a pus-, började Niall men avbröts av Harry som kom in i köket.
- Naa I'm the only one allowed to say that word.
- Holy shit!, skrek jag och tittade ner på skärbrädan. Jag hade lyckats skära mig i fingret så nu var det blod överallt. Niall vände sig mot mig och gapade.
- That's a loot of blood, sade han och tittade på mig. Does it hurt?, frågade han och tittade mig i ögonen.
- No not that much, svarade jag och Harry böjde sig närmare för att titta på såret.
- Wow, that's deep. Maybe we should get you to the hospital, sade han och jag skakade på huvudet.
- I don't like hospitals. And it's really not that bad. Look. I'm totally fine, sade jag och log ett överdrivet glatt leénde.
- Get dressed, sade han utan att över huvud taget bry sig om vad jag nyss hade sagt.
- I'm following, sade Niall men Harry protesterade.
- No. You are going to cook so we can eat something edible tonight, sade Harry och tittade på mig igen.
- Go get dressed, sade han och jag skakade på huvudet.
- No! I'm fine. It's just a little scratch, sade jag och tittade på såret. Både Harry och jag visste att jag hade fel.
- And you are supposed to be the mature one around here, sade han och tittade på mig. Innan jag visste ordet av hade han tagit tag i mina ben och lyft upp mig.
- Harry let me down! I'm not going anywhere, skrek jag och Harry bara hånflinade.
- You little poor girl, sade han och suckade.
- ZAYN! LIAM! LOUIS! NIALL! SOMEONE!, skrek jag och jag hörde allihopa skratta. När vi kom fram till hallen virade Harry min jacka omkring mig och lyckades på något sätt sätta på mig mina skor. Sedan var vi utomhus.
- Harry.. you do know that you are only wearing a shirt, right?, frågade jag och han nickade.
- Tell me about it, sade han och låste upp bilen. Han satte mig i passagerarsätet och stängde dörren. Sedan satte han sig i föratsätet och startade bilen. Vi körde iväg och tio minuter senare väntade jag på Harry som skulle parkera bilen. När han kom gick vi in och skrev in mig.
 
-It might take some time, there are a lot of emergency cases here tonight, sade tjejen i receptionen.
- How long?, frågade jag och tjejen ryckte på axlarna.
- Maybe an hour.. or two, svarade hon och jag suckade. jag vände mig mot Harry och sade:
- I told you this was a bad idea!
- It's just an hour, sade han och hånflinade mot mig. How bad can it be?
 
How bad can it be? Jag repeterade meningen i huvudet minst fyra gånger. Jag tittade på Harry och skrattade.
- You are soo going to regret that, sade jag och gick och satte mig i en fåtölj. Han kom och satte sig i fåtöljen bredvid mig.
- How do you think Niall is doin' in the kitchen?, frågade han och jag log mot honom.
- It's bad, svarade jag och han nickade instämmande. I have a question, sade jag och Harry tittade på mig.
- Shoot, sade han.
- You've never really told me about you lovelife, sade jag och jag märkte direkt hur han hånflinade och tittade ner i marken. How is it going?, frågade jag och han skrattade.
- Well..., började han och rynkade på ögonbrynen.
- Well..?, frågade jag och han tittade på mig.
- It's not going that well right now, svarade han besvärat och tittade ner i golvet.
- How come?, frågade jag och log lite lätt mot honom.
- Believe me, I'm asking myself that question, svarade han och tittade återigen ner i golvet.
- I wish I could ask how your lovelife is going, but I really don't want to know, sade han och jag skrattade högt.
Flera blickar vändes mot mitt håll och jag kände hur jag rodnade.
- Oh Niall was right. You are so cute when you are blushing, sade han vilket gjorde att jag bara rodnade ännu mer. I think I'm getting a coffee, sade han och tittade på mig. Do you want one?, frågade han och jag nickade.
- Yeah that would be great, svarade jag och han log mot mig. Han gick iväg till en automat och kom lite senare tillbaka med två muggar.
- Here you go, sade han och räckte mig den ena muggen.
- Thanks, svarade jag.
- No problem, sade han och log mot mig. Jag smuttade på kaffet och tittade på honom. Han såg lite ledsen ut och jag tittade bekymrat på honom.
- Harry?, frågade jag och han vände blicken mot mig. What is it?, frågade jag och han ryckte på axlarna. You know you can talk to me about anything, sade jag och han log mot mig.
- Okay so there is something bothering me a lot, sade han och jag nickade. I don't seem to be able to find anybody that likes me a little, sade han och tittade på mig. I mean, you have Niall, Louis has Eleanor, Liam just got out of a relationship so I don't really think he's in that mood, and Zayn hade a fling a couple of weeks ago so.., sade han och jag tittade på honom. Jag satte ner kaffet och satte mig på huk framför Harry.
- Harry, I love you. You are the best! There is something seriously wrong with the girls out there. I mean look at you! I hate to say this but you are very attractive! And you have the cutest peronality! You will find that girl. Believe me, sade jag och tittade Harry i ögonen. Jag såg ett antydan till ett leénde och log mot honom. Han kramade om mig och vi ställde oss upp.
- I don't know what I would do without you, sade han och jag log.
- I can't believe he didn't tell me he had a fling, sade jag och Harry skrattade. Jag släppte taget och vände mig om för att titta på klockan. Den var halv tio. Jag började känna mig trött och tittade på Harry.
- We have been here for three hours, sade jag och Harry nickade. I'm tired, sade jag och Harry klappade med händerna i sitt knä. Jag vände min fåtölj mot Harry's och lade mig med huvudet i Harry's knä.
Så nu har jag lyckats skriva ett till kapitel! Skriv vad ni tycker!
 
Saga XOXO
 


Bloglovin

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-11-28 @ 22:52:08
Följ min blogg med Bloglovin

Ifall ni känner för det så kan ni följa oss på bloglovin så slipper ni gå in på bloggen hela tiden och kolla om det har kommit ett nytt kapitel :)


Chapter 44: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (0)
2012-11-25 @ 17:52:00
- Oh guys come on!, sade Zayn och allas blickar vändes mot oss. Vi särade på oss och Niall tittade på killarna.
- Let me! I lost!, sade han och flinade mot killarna. Jag log mot killarna och lutade mig mot Nialls bröstkorg.
 
Sorry I have to go now, I'm really late, skrek jag till killarna och tog på mig skorna för att sen springa till skolan. Det var första dagen på skolan efter höstlovet. Jag hade vänt på dygnet och somnat i soffan och vaknade upp och såg ut som en tvättbjörn. Jag började klockan 9 och klockan var tio i. Nu mera bodde jag ju hos Niall och killarna och det låg 10 minuter längre bort från skolan. Jag sprang nerför trappan och ut genom porten och började springa. Löven var hala och självklart vurpade jag, varför just nu, tänkte jag? Mr.Huxley skulle bli förbannad på mig om jag kom för sent och ge mig kvarsittning, wonderful.
 
Jag hörde någon ropa mitt namn bakom mig och tittade bak medans jag sprang. Det var Adam som kom åkande på sin moppe, just great, precis vad jag behövde. En moppe ja, men inte Adam.
 
- Hi Caroline, do you need a ride?, frågade han mig.
- No I'm fine, svarade jag och småsprag bredvid moppen.
- Are you sure?
- Actually, I'm not. And yes, I need a ride, but not from you. You were the one who started making rumors about me and Niall, remember?, sade jag irriterat. But yes, you can give me a ride because I really, really, really don't have time for detention.
- Okay, svarade Adam och såg förskräckt på mig och gav mig hans hjälm.
- Thank you, svarade jag bitchigt och satte mig bakom honom på moppen och vi körde iväg mot skolan. Så fort vi kommit fram hoppade jag av mopeden och gick in i skolan. 
 
- Your welcome!, skrek han efter mig och jag vände mig sakta om. Jag stirrade på honom och svarade: 
- Thank you soo much for your kindness. Han log skrattretande mot mig och vände sig om. Inte förrän nu märkte jag att Mona stod där och glodde på honom. Han suckade. 
 
- I think I'm supposed to say "It's not what it looks like" or something, sade han och Mona tittade chockat på honom. 
- Or something?!, utbrast hon och tittade på mig. Sedan gick hon med snabba kliv därifrån. Jag vet inte riktigt varför men jag kände mig riktigt nöjd med mig själv. Jag gick in i skolan och gick raka vägen till mitt skåp. hämtade mina böcker och sen små sprang jag till Mr.Hyxley's lektion.
 
Lektionen var lång och jättetråkig. Det var biologi och jag satt bara och tittade ut genom fönstret. Klockan ringde, jag tog mina böcker och gick ut ur klassrummet och till mitt skåp. Nästa lektion var engelska. Förut brukade jag se fram emot engelsklektionerna. Men det var väl antagligen för att Niall hade engelska med mig förut. Nu är det bara tråkigt! Jag tog ut böckerna och började gå mot klassrummet.
 
2 timmar senare:
 
Äntligen slut! Jag gick till mitt skåp och hämtade väskan. Sedan satte jag på mig jackan och gick ut. Jag hade glömt min halsduk hemma så jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Jag lade armarna i kors för att hålla värmen i alla fall lite grann. Men det hjälpte inte ett dugg.  Jag såg Starbucks där framme så jag småsprang för att komma fram. En man med grön mössa höll upp dörren åt mig så jag tackade honom. Kön var oändligt lång. Jag suckade och ställde mig längst bak. När jag till slut kom fram beställde jag en latte och gick ut igen. Jag snabbade mig för att komma hem så snabbt som möjligt. När jag kom hem slängde jag av mig skorna och hängde av mig jackan.
- Heeellooo?, ropade jag men fick inget svar. Jag gick in i badrummet och började tappa upp ett bad. Jag ställde latten på badkarskanten och gick in i sovrummet. Där drog jag fram ett par mjukisbyxor och en hoodie. Jag gick in i badrummet igen och stängde av kranen. Jag låste dörren och drog av mig kläderna. Vattnet var varmt så jag hasade ner i badkaret. Jag tog en klunk av latten och bara njöt av stunden.
 
Efter en stund hörde jag dörren öppnas och Harry's röst.
- Hello?, ropade han och stängde dörren efter sig. Jag svarade inte för jag fick en impuls av att skrämma honom ordentligt. Jag hörde honom skratta till och hörde en annan röst som jag inte kände igen. Det var en manlig röst. Han hade säkert bjudit med en av sina kompisar.
- I just have to pee, sade han och han närmade sig dörren. Han tryckte ner handtaget men kom inte längre.
- What the?, hörde jag honom säga.
- Louis it's no funny! I really have to pee, hörde jag honom vädja.
- Louis is not in here, sade jag.
- Caroline? Why didn't you answer?, frågade han och ryckte i handtaget igen.
- It's kind of fun to scare you, svarade jag och fnittrade till.
- Just open the door, sade han och jag skakade på huvudet för mig själv.
- But I'm taking a bath, sade jag och hörde hur han suckade på andra sidan dörren.
- You're kidding with me, right?, frågade han hoppfullt.
- Nope, not at all, svarade jag.
- Well this is just great!, sade Harry och jag hörde hur han gick tillbaka mot hallen.
I really have to pee!!!, sade han igen. Jag tittade på klockan och såg att den redan var fem. Jag klev ur badkaret och virade en handduk runt kroppen. Jag satte på mig mjukisarna och hoodien och låste sedan upp dörren.
 
- Thank god!, suckade Harry och sprang in på toaletten.
Jag gick in till sovrummet och slängde mig på sängen. Tänkte på hur morgondagen skulle bli. När Niall skulle komma hem. Jag tittade på klockan. kvart över fem. Han skulle vara hemma när som helst nu. Jag gick in i vardagsrummet och satte på tv:n. Det gick något program om gravida ungdomar som jag började titta på. Jag vet inte vad det är, men jag har något emot sådana program. Det känns bara konstigt att titta på massa gravida ungdomar som har massa problem. Jag zappade viadare och stannade vid P.S I Love You. Min absoluta favorit film. Jag kände direkt hur tårarna var på väg. Helt otroligt...
 
Efter ungefär kom Niall hem och såg mig sittandes helt rödgråten i soffan.
 
- Well, you seem to entertain yourself, sade han och jag skrattade åt honom. 
- Shut up, sade jag och försökte hålla mig för skratt.
 Nu jäklar!! Vi är verkligen jätteledsna för den urusla uppdateringen. Men vi hade som sagt en "skrivpaus". Och eftersom jag lovade att lägga upp ett kapitel för typ tre veckor sedan...pinsamt... så kommer det nu istället. Det har varit så himla mycket prov och uppsatser och uppgifter och läxor så jag blir galen! Kommentera nu och säg vad ni tycker! Vad vill ni ska hända? Det blir mycket roligare och lättare för oss om ni skriver vad ni tycker och vill :D
 
// Saga och Frida XOXO
 


Ny design!

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-11-25 @ 14:18:57
Nu har jag totaltröttnat på den gamla designen vi hade så jag klarade av att fixa en ny! Vilket jag trodde var typ omöjligt! Men nu har vi i alla fall en ny och fräsch design :D


Snart så..

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-11-07 @ 16:51:27

Hejsan! Nu var det ett tag sedan och vi vet det men nu ska jag göra allt för att få ut det nya kapitlet innan veckans slut! Jag lovar! Så håll er uppdaterade så kommer det snart! :) Och det skulle bli lättare för oss att skriva om ni skulle kunna kommentera om vad ni vill ska hända. Kom igen nu! Skriv vad ni ser framför er ska hända så kanske vi kan göra något av det. Puss på er alla som fortfarande är kvar! :) // Saga
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus