Chapter 40: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (1)
2012-07-29 @ 22:46:41
- You're beautiful, sade Niall och tittade på mig.
- You're too, svarade jag och vi började kyssas. Efter ett tag drog jag mig ur kyssen för att få luft. Efter det så bestämde vi oss för att gå och lägga oss. Ingen av oss kunde somna så vi låg bara och höll om varandra, länge, tills vi båda somnade...
Jag ryckte till av ett rytmiskt flåsande i nacken. Jag vände försiktigt på mig och såg Niall ligga med slutna ögon och sova. Jag log mot honom och tog bort en hårlock som hade hamnat i ansiktet. Han slutade flåsa och omfamnade mig. Han tryckte mig mot honom tills vi låg väldigt tätt. 
 
- You're moving in today, sade han med ett leende på läpparna. 
- I'm aware of that, svarade jag och pussade honom på munnen. Jag hörde en duns som jag antog kom från köket. 
- I think mum is up, sade jag och han nickade. Jag tittade på klockan och såg att den var halv elva. Oops...
- Maybe we should get up, sade jag och han skakade på huvudet. 
- Five minutes?, frågade han och jag log. 
- Okay, just because it's you, svarade jag och vände på mig igen. Jag slöt ögonen och är ganska säker på att jag somnade. 
 
Jag vaknade upp av en till duns i köket och ryckte till. Niall vaknade och tittade förvirrat på mig.  Jag ryckte på axlarna och tittade tillbaka på honom. Jag drog av mig täcket och satte på mig ett par mjukisbyxor. Sedan sprang jag ner för trappan för att kolla vad som hade hänt. Mamma höll på att plocka in en massa kastruller i ett skåp och jag tittade frågandes på henne. 
 
- Jag är klumpig okej?, sade hon med ett leende på läpparna. Jag skrattade åt henne och nickade. 
- Då vet jag åtminstone vem jag har fått det ifrån, svarade jag och hon skrattade. 
- Ja, så kan man också se det, sade hon. Jag hörde steg i trappan och vände blicken dit. Niall kom trött ner för trappan och tittade på mig. 
- Mum is just as clumsy as me, sade jag och han skrattade till. 
- You look tired, sade mamma och tittade på Niall. Sedan tittade och på mig och lade till: You too. Sedan spred sig ett brett hånflin över hennes ansikte och hon sade:
- Did you too...
- Naa shut it!, avbröt jag henne och hon slutade prata. Jag tittade på Niall och han verkade inte ett dugg generad. Jag däremot trodde jag skulle dö. Jag vände mig om, tog tag i Nialls arm och gick ut ur rummet. Vi gick upp på mitt rum och började bära ner mina lådor. Efter en halvtimme var alla lådor i flyttbilen som hade kommit. Jag gick in till mamma som fortfarande var i köket för att säga hejdå. Hon tittade på mig och log. Jag gick fram till henne och kramade om henne länge.
- Jag älskar dig gumman, och om Niall gör någonting säg till! Då ska jag göra "någonting" mot honom, sade hon och jag skrattade åt hennes tomma hot.
- Jag älskar dig också, men jag måste gå nu. Hälsa Charlie från mig, sade jag medans jag gick ut genom dörren. Niall satt redan i förarsätet och väntade på mig. Jag hoppade in och han körde iväg.
 
Jag kånkade in dem två sista flyttlådorna genom dörren och släppte ner dem på golvet. Zayn kom in och tog upp dem igen. Han bar in dem på Nialls rum och släppte sedan ner dem där.
- Thanks, sade jag till honom och han log mot mig. Han gick ut igen och jag började packa upp lådorna. Det var mest böcker som jag bestämt sagt till mamma att jag skulle ha kvar. Sedan var det massa annat skräp. När jag hade packat upp allting tittade jag mig nöjt omkring i rummet. Sedan slängde jag mig på sängen och blundade. En minut senare öppnade jag ögonen och skrek till när jag såg Harrys flin några centimeter ifrån mitt ansikte.
 
- Holy crap! skrek jag och Harry skrattade. Han sprang ut ur rummet och jag skrattade åt honom. Jag ställde mig upp och tog bort flyttlådan som stod mitt i rummet. Jag vek ihop den och bar ut den ur rummet. Sedan lade jag mig i soffan och pustade ut. Nu bor jag här. På riktigt. Jag log åt tanken öppnade ögonen. Niall satt i änden av soffan och tittade på mig.
 
- What are you smiling for?, frågade han och log mot mig.
- I was thinking of the idea of living here. For real, svarade jag och han skrattade.
- Well now I can have you all by myself, sade han och jag skakade på huvudet.
- What about the four other guys that is living under the same roof?, frågade jag och han vände på huvudet och skrattade.
- Let's just pretend that they aren't here, sade han och jag nickade.
- Works for me, sade jag.
 
Nialls perspektiv:
 
Caroline har flyttat in hos mig!!! Gud jag känner mig som en fnittrande liten flicka som precis fått ett gulligt sms. Fast jag är 18. Och bor ihop med en alldeles underbar människa. JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!! Jag vet inte vart jag ska ta vägen. 
 
Harry och Louis hade börjat fixa ihop middag. Dem sade att det skulle bli fajitas men jag är inte så säker på det. Jag och Liam hade slagit vad om att dem skulle bränna alltihopa. Och mycket riktigt. Harry kom ut och kliade sig i hårbotten.
 
- Umm.. guys, I kind of messed it up, sade han och log. Liam gav mig en tio-dollar sedel och Harry tittade surt på oss.
- Hey!, halvskrek han och tittade på oss.
- I knew it, sade jag och försökte se lite stolt ut.
- Well..., sade Harry och gick tillbaka in i köket. Jag hoppas i alla fall att det blev ätbart. Harry kom ut med maten och satte den på bordet. Alla började äta så fort han hade satt sig. Kycklingen var bränd men resten var helt okej. Caroline nickade uppmuntrande men alla såg på henne att hon inte tyckte det var gott. Jag skrattade åt henne och åt upp min mat.
 
Klockan hade redan hunnit bli nio och alla samlades framför teven. Vi zappade mellan kanalerna och stannade vid något djurprogram som Louis insisterade på att vi skulle se. Alla suckade men vi tittade på det ändå. En timme senare hade Caroline och Zayn somnat och jag kände mig ganska trött. Liam stängde av teven och gick till sitt rum. Jag lyfte upp Caroline pch bar henne till våran säng. Gud vad bra det kändes och säga våran! Hon öppnade ögonen och tittade på mig sedan somnade hon igen. Jag gick in i badrummet och borstade tänderna, sedan gick jag tillbaka till sovrummet och lade mig bredvid Caroline. Ett ögonblick senare somnade jag.
 Förlåt för att det inte kom igår men det hände en grej. Det blev lite snabbspolning men... Så vad tyckte ni? Kommentera nu och kommentera till tävlingen annars blir det ingen :( Ni vet att ni vill!! Vi vill ha 10 kommentarer till nästa kapitel! PUUSS!! :D


I'm back! :D

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-27 @ 20:02:36
Hallå där! Nu är jag äntligen tillbaka!! Jag har redan börjat på kapitel 40 men det är inte klart än. Men jag lovar att det kommer upp SNART. Statistiken har tyvärr gått ner och det är ju jättetråkigt! Så om ni skulle kunna vara alldeles underbara och sprida bloggen skulle det vara jättebra! Frida är fortfarande borta och kommer inte hem förrän i Augusti. Men kommer statistiken tillbaka igen så lovar jag att jobba med att få ut nya kapitel! Och det vore jättebra om ni kunde kommentera och säga vad ni vill ska hända i novellen. Sedan tävlingen... Om vi över huvud taget ska ha en tävling måste ni kommentera. Annars blir det ingen tävling... Gud vad jag känner mig taskig men så är det. Vi tänkte till och med ha två tävlingar men då måste ni kommentera. Jag ska försöka skriva klart kapitel 40 idag annars kommer det imorn. Puss på er pch SPRID! :D// Saga


:/

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-25 @ 04:22:59

Hej på er! Statistiken sjunker, tyvärr.. Men nu är det så att vi försöker uppdatera med lite random inlägg osv, men vi vill ju också att ni ska kommentera & sånt. Det gör oss motiverade till att blogga. Nu ska jag göra det enkelt för er. Inga kommentarer = ingen tävling. Det är ert val, inte vårt. No offense alltså, men ni måste börja kommentera. Puss och kram, /FridaSnabbinlägg

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-22 @ 13:28:49
Hejsan! Skriver från mammas mobil nu så jag är väl lite mini uppdaterad. Jag loggar in varje dag och kollar. Det är bara en som har kommenterat.. Kom igen nu vi vill se kommentarer! Lägg bara in en liten kommentar när ni ändå är inne och kollar :D Puss på er!! // Saga :D


Delar med mig av något fint ;)

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-21 @ 04:30:17

Fick denna tröja av en kompis som vart i USA nyligen, tack så mycket! Jag hoppade och skrek av glädje och typ slängde mig runt halsen på henne, hehe... Ska köpa dem fyra andra snart (y) Vart är kommentarerna förresten?? / FridaOm viktig information...

Frida & Saga - Kommentarer (1)
2012-07-18 @ 15:09:30
Hallå där!! Det här kanske blir lite rörigt men jag hoppas ni förstår ändå. Eftersom jag (Saga) åker bort idag så kommer inte jag kunna uppdatera någonting. Och Frida kommer inte heller kunna uppdatera när hon har åkt. Men jag tänkte förklara tävlingen lite mer.

Tävlingen kommer starta efter Frida kommit hem. Men vi behöver fler kommentarer. Ni som kommenterar, super! Men dem flesta kommenterar inte. Och jag och Frida tycker det är jätteroligt när vi får kommentarer. Det peppar verkligen skrivandet! Så vi vill ha MINST 15 kommentarer på det här inlägget om det ska bli någon tävling. Love you all!! PUUSS!! :D


VIKTIG INFORMATION!

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-18 @ 10:00:00
Hej på er allihopa och tack för att ni läser våran novell! Nu är det såhär att det kommer inte att bli så mycket uppdatering på ett tag för både jag och Saga ska iväg. Saga åker imorgon, och hon är borta i cirka 10 dagar och jag åker på fredag och är borta i tre veckor, så för min del så kommer det inte bli någon novelluppdatering, tyvärr.
 
Men när jag kommer hem så har vi tänkt att fixa en liten tävling här på bloggen, ni får veta mer senare ;)
 
Vi kanske kommer att uppdatera med videosar, bilder osv, men glöm inte att kommentera också, det gör att vi bli mycket sugnare på att uppdatera. Puss och kram, skumbanan!
 


Chapter 39: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (0)
2012-07-17 @ 22:48:51
Jag vaknade upp och tittade på klockan. Den var fem. Jag bestämde mig för att hoppa in i duschen. Jag stängde in mig på toaletten och satte på duschen. Jag har alltid varit en långduschare, så det tog en halvimme innan jag var klar. Jag satte på mig en blommig klänning och satte mig framför spegeln. Jag sminkade mig och gjorde en sned fläta sedan tittade ja på klockan. Nu var den tio i. Jag gick ner till hallen och satte på mig ett par svarta ballerina skor. Sedan gick jag ut.
 
Jag gick in genom dörrarna och såg Harrys bruna lockar framför mig. Jag gick fram till hörnbordet längst in och satte mig bredvid Zayn. Niall tittade på mig och log stort.
- Hello, sade han och jag log tillbaka.
- Hi, svarade jag.
- We have ordered, sade han och jag nickade.
- Okay. Killarna började prata om vilken maträtt som var godast och alla var väldigt envisa. Liam gav upp först och Niall vann, såklart. Jag skrattade åt dem och tittade mig omkring. Jag såg Adam och min blick fastnade på honom och han log mot mig. Jag log inte tillbaka. Jaja, kalla mig långsint men jag tycker inte om honom. Han himlade med ögonen mot mig och gav mig en " var inte så barnslig " blick. Jag brydde mig inte om honom utan vände blicken mot tjejen som satt framför honom. Hon tittade sig omkring och då såg jag vem det var. Det var Mona. Jag skrattade inombords. Dem passar i alla fall bra ihop. Jag återgick till killarnas diskussion, som jag inte uppfattade vad den handlade om, väntade på maten. Snart kom maten och alla började äta. Niall hade beställt en kycklingtallrik till mig och ett stort glas Cola.
 
- Do you want help with your stuff later?, frågade Niall.
- No but if you want to you can help me, svarade jag.
- Of course I want too, sade han och log sitt underbara leende. 
- Good, sade jag och började lyssna på killarnas intensiva konversation om dem senaste motorcyklarna. Harry påpekade att en motorcykel var mycket bättre än en annan och det bara fortsatte med att diskutera, så som dem brukar göra. Ingen vill heller aldrig ge upp så det kan fortsätta i en evighet. Niall satt och dagdrömde och jag såg att han tittade på mig. 
 
- Niall, ehm, Niall?, frågade Liam och vinkade med handen framför Niall's ögon. Dude, what are you staring at?
- Oh, reagerade han först. I wast just looking at my beautiful girlfriend, fortsatte han sedan. Liam ryckte på axlarna och log och fortsatte sedan med diskutionen. 
 
- Guys, shall we go?, frågade Zayn. 
- Yeah, tjing pax for not paying the bill, skrek Louis och alla i resturangen stirrade på honom. Tjing pax var något jag hade lärt killarna för ett tag sen, det hade börjat med att vi spelade Monopol och jag ville vara hamburgaren innan Niall tog den. Vi tog våra saker och gick ut och väntade på Zayn som betalade för maten den här gången eftersom att alla andra hade vägrat. 
 
- What are we going to do now?, frågade Harry.
- I don't know, svarade Louis.
- I know, we can go to the cinema, utbrast Zayn.
- You guys can go but me and Caroline need too pack her things today, sorry guys, sade Niall och killarna nickade förstående som svar. Jag och Niall sade hejdå till killarna och började gå hem till mig. På vägen stannade vi på Starbucks och köpte varsin islatte.
 
När vi kom hem till mig så stod Mike i hallen med någon annan man.
 
- Hi, are you Caroline?, frågade mannen som såg ut att vara i min och Niall's ålder.
- Yeah, that's me, svarade jag artigt.
- Nice too meet you, I'm Ralph and I'm going to rent your room, sade mannen som tydligen hette Ralph. Jag blev förvånad över det han sagt och tittade stumt på Mike.
- Excuse me, sade jag till Ralph och drog med Mike ut i köket.
- What the hell are you doing?, frågade jag Mike.
- Since you have decided to move out I thought that it was a good idea to rent out your room, and we really need the money, svarade han.
- Ahhhh, why couldn't you ask me first?, frågade jag surt och drog in Mike i köket.
- Because many students need a place too stay at right now and he offered the most money.
- Oh my God. Niall kom in i köket och frågade vad som hände.
- Oh, I don't know, you can ask Mike, svarde jag och pekade på Mike. Mike berättade för Niall och Niall tittade mycket besviket på honom.
- How can you do this to Caroline?, frågade Niall Mike. I know that she isn't your own but I know you love her, why?
- I don't know, svarade han och tystnade sedan till lite.
- Mike it's okay that he is moving in here, in my room, but ask me FIRST okay?, sade jag och kramade om honom.
- Caroline I'm so sorry, svarade han och kramade om mig ännu mer. Vi gick ut i hallen igen och Ralph satt där och lekte med Charlie och hans bilar, även fast Charlie var ganska stor nu var bilar hans passion.
 
- Oh, hi again Caroline, sade han och tittade på mig.
- Hi, svarade jag. It's okay that you're moving in here. You can do whatever you want but you CAN NOT repaint the walls into other colors. Promise?, sade jag och sträckte fram min hand.
- I promise, svarade han och skakade min hand. Niall stod bakom mig och skrattade.
- When are you going to move in?, frågade jag Ralph.
- As soon as possible, svarade han och jag nickade.
- Is it good tomorrow?, frågade jag. Me and Niall came here to pack my thing and we're going to sleep here one last night. Is that okay?
- That's great, sade han och nickade. Thank you wery much, bye see you tomorrow, fortsatte han och gick ut genom ytterdörren. Jag och Niall gick upp på mitt rum och började packa ner grejer i flyttlådorna.
 
- Oh my good, look at this utbrast Niall och höll upp ett halsband med ett hjärta som berlock. This is the necklace I gave to you 2,5 years ago.
- OH MY GOD!, utbrast jag. I've looked for this for I don't know. One day it just disapered! Thank you Niall, you're the best, sade jag och pussade honom på munnen. 
- Like I didn't know that, svarade han och gav mig en puss på kinden och jag log. Vi packade i cirka en timme och sen ropade mamma att det var mat. Vi gick till köket och på bordet stod massor med mat uppdukat. Det fanns vitlöksbröd, grönsaker, oxfilé, potatissallad, kyckling, ris, mango chutney, cider och mycket mer. Niall stod bara och stirrade på bordet och log. Jag tittade på honom och skrattade. Vi satte oss vid bordet och började äta. Niall åt så mycket så jag trodde han skulle spricka. Han log mot mig och fortsatte äta.
 
- Thank you so much, it was delicious, sade Niall och log mot mamma. Mamma såg ut som en solstråle och log glatt tillbaka.
- Thank you, I'm glad someone tells me that, sade hon och slog till Mike i sidan med armbågen med samma leénde påklistrat. Vi satt och pratade ett tag och sen började vi plocka av bordet för att fortsätta packa.
 
- You don't have to do that, sade mamma och pekade på disken. You have so much to do anyway.
- No, it's okay, we can take the dishes, sade Niall.
- No, you're not, svarade mamma. It's you're last day here and I think you should do more important stuff.
- Mamma, chilla lite, sade jag till henne och Niall såg ut som ett frågetecken.
- Okej, okej, jag kan fixa det här nu, gå upp och packa det sista nu, savarade hon på svenska.
- Come on Niall, sade jag och drog med honom upp till mitt rum och vi fortsatte att packa. Efter cirka en timme så hade vi packat klart allt, eller ja, allt förutom sängkläderna.
 
- You're beautiful, sade Niall och tittade på mig.
- You're too, svarade jag och vi började kyssas. Efter ett tag drog jag mig ur kyssen för att få luft. Efter det så bestämde vi oss för att gå och lägga oss. Ingen av oss kunde somna så vi låg bara och höll om varandra, länge, tills vi båda somnade...
 
 


Twitter

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-17 @ 22:36:11
Nu har man twitter också. OM ni känner för att följa mig så tycker jag att ni ska göra det! Jag heter SagaGimerus. Jag följer Frida om ni vill hitta henne också :D Puss på er


Godnatt

Frida & Saga - Kommentarer (2)
2012-07-12 @ 01:48:55

Hej på er! Jag (Frida) är ensam med novellen just nu för att Saga inte har tillgång till dator. Jag är inte så bra på att skriva ensam, har idétorka ganska ofta, så jag tänkte att ni läsare skulle kunna ge lite förslag på vad som skulle kunna hända i novellen! Skulle vara jätte kul faktiskt! Det är bara att lämna en kommentar! Kram på er och sov gott.Nästa kapitel!

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-08 @ 22:48:01
Tre kommentarer kvar...

Saga


Chapter 38: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (11)
2012-07-05 @ 14:34:18
- We are gonna move in together, sade han och jag nickade.
- Yeah, we are gonna move in together, sade jag och log mot honom. Han log stort mot mig och suckade.
- I love you more than anything Caroline, sade han.
- Niall James Horan I love you, svarade jag och han log.
Annas perspektiv:
Nu har Caroline varit borta hela veckan. Jag hoppas hon har en väldigt bra förklaring till varför. Jag vet att hon har fyllt 18 men hon bor fortfarande hemma. Mitt hus, mina regler. Jag hörde dörren öppnas och sedan en röst som ropade:
- Hallå! 
- Hej gumman, hur har du haft det?, frågade jag och hon log. 
- Bara bra. Jag måste prata med dig sen men först måste jag få äta lunch, jag kommer svälta ihjäl, sade hon och jag nickade. 
- Vi har redan ätit men jag stoppade en låda med pasta i kylen, sade jag till henne och hon nickade. 
- Jag värmer den, sade hon och gick fram till kylen. Hon tog ut lådan med pasta och satte in den i mikron. Hon tog ut den och tog fram en sked och ketchup. Sedan satte hon sig vid bordet och tryckte i sig pastan. När hon hade ätit klart diskade hon lådan och besticken och kom och satte sig hos mig. 
 
- Så, berätta nu. Har du gjort slut med oss? Du är ju aldrig hemma längre, sade jag och tittade på henne. 
- Mamma jag har fyllt arton, jag kan ta vara på mig själv, svarade hon och log mot mig. 
- Okej okej, sade jag och höll händerna framför ansiktet. Så vad var det du skulle berätta nu då?, frågade jag och hon log ett brett leende mot mig. 
- Jag är arton mamma, började hon och jag bara visste vad hon skulle säga. Och jag älskar ju Niall, det vet du.Och  igår frågade han mig om... Hon pansade och harklade sig. Jag och Niall ska flytta ihop. Jag blev inte precis chockad eftersom jag visste att det skulle hända, så jag reagerade inte så starkt.
- Är du inte glad för min skull?, frågade hon och tittade bekymrat på mig.
- Det är väl klart jag är, svarade jag och log mot henne. Men jag visste att det skulle hända.
- Hur kunde du veta det?, frågade hon och jag skrattade till.
- Har ni sett hur ni två ser ut?! Ni gullar med varandra hela tiden, sade jag och hon log.
- Haha. Och innan det frågade han om jag ville följa med honom på deras nästa tour, sade hon och jag nickade.
- När är den då?, frågade jag och hon svarade:
- I januari.
- Men han kom väl precis hem??, fågade jag chockat och hon nickade.
- Joo det var därför han frågade. Vi stog inte ut att vara ifrån varandra så länge.
- Men då kommer inte jag få se dig på länge, sade jag och hon log.
- Även om jag inte skulle vilja vara med dig, vilket jag vill, skulle det vara ganska svårt att komma ifrån. Du är min mamma, sade hon och jag nickade.
- Jo det förstås, sade jag och hon skrattade till.
- Hade du glömt bort det?, frågade hon och jag skakade på huvudet.
- Nej då, svarade jag.
- Vad bra, jag blev nästan lite orolig där, sade hon och jag skrattade.
- Var ska ni bo? Och när flyttar ni ihop?, frågade jag och hon ryckte på axlarna.
- Jag vet inte vi har inte hunnit prata om det, svarade hon och jag nickade.
- Okej men vad ska du göra nu då?, frågade jag henne oh hon ryckte på axlarna.
- Kanske packa ihop lite grejor till flytten, svarade hon och jag nickade.
- Okej, vill du att jag ska hjäpa till?, frågade jag henne mest för att vara hjälpsam.
- Nej tack, det går nog bra, svarade hon och jag nickade.
- Okej men ropa om du behöver hjälp eller vill någonting, sade jag till henne och hon nickade. Honn gick upp för trappan och ja följde henne med blicken tills jag inte såg henne längre.
 
Carolines perspektiv:
 
Jag gick in på mitt rum och slängde mig på sängen.
 
- Jag ska flytta ihop med Niall, viskade jag för mig själv som om det precis hade gått upp för mig. Jag satte kudden framför ansiktet och skrek till. Det här är typ det bästa som har hänt mig! Jag tog bort kudden från ansiktet och log stort. Sedan ställde jag mig upp och plockade upp dem ihopvikta kartongerna som låg under sängen. Jag tog tre stycken och lade tillbaka dem andra. Sedan tittade jag mig omkring i rummet och packade ihop småsaker. Jag kände mobilen vibrera och tog upp den ur fickan. Det var Niall. Jag log stort för mig själv 
 
 - Hello there beautiful, hörde jag Niall säga i andra änden.
- Hi there, svarade jag.
- I was wondering if u would like to join me and the boys to Nando's later, sade han.
- Of course. Where should we meet?, frågade jag och hörde ett hummande.
- Maybe Milkshake City?, frågade han och jag svarade:
- Sure. What time?
- What about in two hours?, frågade han.
- Yeah sure, see you later.
- Alligator, fortsatte han. Det var någonting som vi hade börjat med. See you later alligator. Jag har ingen aning om varför.
Jag lade på och slängde mig på återigen på sängen. Jag tog fram min bok och läste några kapitel innan jag slöt ögonen och somnade.  
 
Jag vaknade upp och tittade på klockan. Den var fem. Jag bestämde mig för att hoppa in i duschen. Jag stängde in mig på toaletten och satte på duschen. Jag har alltid varit en långduschare, så det tog en halvimme innan jag var klar. Jag satte på mig en blommig klänning och satte mig framför spegeln. Jag sminkade mig och gjorde en sned fläta sedan tittade ja på klockan. Nu var den tio i. Jag gick ner till hallen och satte på mig ett par svarta ballerina skor. Sedan gick jag ut.
 
Filhas do Rei
Såå kapitel 38 klart. Förlåt för att den tog lite tid, men som sagt. Jag (Saga) skriver för tillfället ensam. Det är några som har frågat om dem kan få vara flickvän till någon an dem andra killarna i bandet. Menar ni då i den här novellen eller i nästa novell, som handlar om någon annan av killarna? Jag blev bara lite förvirrad... Och när vi har 7 kommentarer på det här inlägget får ni kapitel 39. PUUSS!! <3 :D


Sorry...

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-04 @ 22:54:40
Jag är verkligen ledsen för att kapitlet inte kommit upp än! Men eftersom jag skriver själv tar det lite längre tid. Jag ska försöka lägga upp det imorn bara för att ni är så underbara!

Kraam Saga :D


Korvspad

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-03 @ 09:47:09
Hej på er! Frida här. Nu är det så att jag är i Norrköping på Ssc och har inte möjlighet att skriva novellen, plus att Saga ska få en lillebror nu i veckan. Så ni får hålla ut! Men det är jätteroligt att ni kommenterar så mycket och vi ska försöka svara på kommentarerna så fort vi kan! Just nu sitter jag i AT och har därför dator som man kan få låna i 30 min. Uppdaterar mer när jag kommer hem på lördag! Fast ska till mina kusiner på söndag så det blir väl på måndag! Kram xx


Nästa kapitel...

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-07-02 @ 20:03:02
Nu är det bara två kommentarer kvar tills kapitel 38 kommer. Keep i coming! :DLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus