Vi är verkligen ledsna!! :(

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-08-30 @ 21:10:00
Vi är ledsna för att det inte har blivit någon uppdatering. Men som sagt när skolan har satt i gång, på riktigt, blir uppdateringen bättre. Men just nu har vi inte riktigt tid, i och med skolstarten. Men vi lovar att fortsätta så fort vi har tid. Puss på er! Frida och Saga xoxo


GRATTIS LIAM 19 ÅR!

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-08-29 @ 09:06:02
 
Grattis Liam! We love you!
 
Gratta Liam på Twotter, han heter @Real_Liam_Payne
 
/Frida & Saga xx


OJOJOJ

Frida & Saga - Kommentarer (1)
2012-08-23 @ 21:32:34
Ser att det har kommit massa nya läsre, välkomna! HÄR har ni en länk till första kapitlet om ni skulle vilja börja läsa så att ni slipper sitta i ett år och leta! :D
 
 
KRAAAAM från oss båda / Saga & Frida ♥


Hahaha...

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-08-23 @ 21:10:26
 
Lite småkul faktiskt... :)
 
JA CHILLA!!! Nästa kapitel kommer snart, idag har vi börjat skolan (med säsmta schemat btw) och kommer att börja skriva så fort vi har börjat skolan PÅ RIKTIGT. Nästa vecka är det utvecklingssamtal osv så vi får se när vi kommer igång igen. Men hjälp oss att komma på vad vi ska skriva om! Kramar Frida xx


Chapter 42: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (1)
2012-08-22 @ 19:37:00

Niall's rum. Jag stannade där tills Harry var klar med spindeln. Sedan gick jag ut igen och satte mig i soffan. Niall kom och satte sig bredvid mig och pussade mig på kinden.
- Where were you before?, frågade han och jag svarade:
- I was at Milkshake City with Zayn.
- Okay, sade han. Jag lutade mig mot hans axel och tänkte på hur mycket jag älskade pojken som satt bredvid mig.
 - Here have a bunny, sade Louis och räckte mig en skumkanin. Jag tog emot den och tog en tugga av den. Alla satt i soffan och tittade på tv. Det snöade utanför och vi hade tänt en brasa i kaminen. Det sprakade och knastrade i elden. Jag satt med en yllefilt inkurad mellan Niall och Zayn. Niall hade armen om mig och jag hade benen över Zayns. Vi satt och titttade på Jersey Shore. Jag är inte riktigt ett stort fan av det men jag hade inte något val. När det var klart satte jag mig upp och slängde av mig filten.
 
- I'm going out for a walk, wanna join?. frågade jag och alla ignorerade mig förutom Niall.
- Yep, coming, sade han och ställde sig upp. Vi gick till hallen och satte på oss skorna. Jag satte på mig min stickade halsduk och mina tjocka vantar. Sedan gick vi ut. Vi gick runt i kvarteret och bara pratade. När vi nästan var framme började det hagla så vi sprang in under en portgång. Jag hörde ett litet fnitter i en av buskarna pch skymtade en grå mössa. Den var Zayns. Han märkte att jag hade hittat honom så han ställde sig upp och attackerade mig med snöbollar. Sedan när han hade ställt sig upp ställde sig dem andra också upp och började kasta snöbollar. Jag sprang mot en snöhög och bildade små runda bollar av snön. Jag kastade iväg dem mot killarna och träffade Louis hand.
 
- OOUUCHH!! Shit it hurts!, skrek han och jag sprang fram till honom.
- Oh god I'm so sorry, sade jag och tittade på Louis finger. Den hade en väldigt konstig vinkel. Liam var på väg mot oss för att kolla att allt var okej. Han var nästan framme när han halkade på en frusen vattenpöl. Han skrek till och höll sig för benet.
- I think I broke my leg, sade han (konstigt nog) lugnt och sansat. Jag började gå mot Liam men stannade när Louis fick ett utbrott.
- So you're just gonna leave me here?! You broke my finger! Look at it! I can't hold a microphone with this!, skrek han och pekade på sitt finger med handen. Jag vände mig om och glodde på honom. Sedan vände jag mig mot Harry, Niall och Zayn som stod och asgarvade bredvid.
- Someone help Liam.. I have to take care of this bastard, sade jag och gick tillbaka till Louis. Jag hjälpte honom ställa sig upp och så gick vi till Louis bil. Han satte sig i baksätet och jag spände fast honom. Resten av killarna kom med Liam som hoppade på ett ben. Han lyckade kravla sig in i bilen och Niall spände fast honom.
Sedan åkte jag, Niall, Liam och Louis till sjukhuset.
 
Vi gick fram till kvinnan som satt i receptionen.
- Umm, we have two BOYS here. One has broke his finger and the other one broke his leg.
- Okay fill in this form, sade hon och räckte mig en blankett. Jag räckte den till Niall och han började fylla i.
- Do they have an insurance?, frågade kvinnan och jag svarade:
- I really hope so. Jag gick fram till killarna som satt och väntade.
- U have an insurance right?, frågade jag och båda nickade.
- Thank god! Jag gick fram till Niall som nästan var klar med blanketten. Han skrev det sista och lämnade in det till kvinnan.
Sedan gick vi och satte oss hos Louis och Liam. En kvart senare ropades både Liams och Louis namn upp. Liam skulle vara med en svarthårig kvinna och Louis hos en blond man.
- I'll go with Liam, see you later, sade jag och gick fram till Niall. Han pussade mig på munnen och jag kände att han log.
- See you later.
 
Jag gick in med Liam och hjälpte honom sätta sig på sängen. Sedan satte jag mig på en stol bredvid ett skrivbord. Kvinnan pratade om vad vi skulle göra och berättade då att dem skulle röntga och sedan kanske lokalbedöva hans ben och sedan lägga benen rätt. Jag bara ryste så fort jag hörde det. När hon hade berättat klart gick hon ut för att hämta flera läkare. Jag gick och satte mig bredvid Liam.
- Are you scared?, frågade jag honom och han skakade på huvudet.
- Nope, I'm fine, sade han och jag nickade.
- Good. Kvinnan kom in igen med en till läkare. Hon tog med sig honom för att röntga benet. Jag fick inte följa med så jag satt kvar på sängen.
 
30 minuter senare:
 
Dem kom tillbaka in i rummet och vi hjälpte Liam att sätta sig på sängen. Sedan gick kvinnan och hämtade en till läkare. Snart kom hon tillbaka. Hon berättade att den här läkaren skulle ta lokalbedövningen. Hon själv skulle rätta till benen. Liam bara nickade åt allt hon sa. Sedan gick en läkare för att hämta bedövningen. Han kom tillbaka och sa till Liam att lägga sig ner. Han lade sig ner och grimaserade när hans ben var på sängen. Han drog upp byxorna till knät och lade ner huvudet igen. Han såg ganska rädd ut så jag gick och satte mig bredvid honom. Han log lättat mot mig. Jag log tillbaka och mimade:
- You are gonna be fine. Han andades ut och beredde sig på det som skulle hända. Läkaren tryckte in lokalbedövningen och lät det vara ungefär tio minuter. Sedan kom dem tillbaka för att lägga benen rätt. Åh gud..
- Okay so this is what we are going to do, sade ena läkaren och fortsatte: You just lay there and be as still as you can. Liam nickade.
- I can do that. Han la sig tillrätta och tittade mig i ögonen. Läkaren började vrida lite på hans ben och Liam grimaserade. Det såg inte ut att göra farligt ont men när dem vred på ett av benen skrek han högt. Läkarna reagerade inte ens.
- STOP IT!, skrek jag åt dem och de vände blicken mot mig. Can't you see he is in pain?!, skrek jag och kvinnan svarade lugnt och sansat:
- But now since we have started we can't just stop, svarade kvinnan och jag blängde på henne.
- How can you do that?!, frågade jag irriterat.
- What?, frågade läkaren och tittade på mig.
- Let him be in pain, svarade jag.
 
- There is nothing we can do about it, sade kvinnan.
- No of course it isn't, sade jag och vände mig mot Liam.
- These idiots did something wrong, sade jag och han tittade panikartat på mig.
- Are they cutting my leg off?!, frågade han och jag skakade på huvudet.
- No, but you are gonna feel everything, sade jag och han nickade och andades in.
- Okay, let's do this, sade han och bet sig i läppen.
- You ready?, frågade läkaren och Liam nickade. Han letade efter min hand med sin. Jag tog den och såg hur han blundade och tryckte min hand. Kvinnan började lägga benen på plats och Liam kved till. Han öppnade ögonen och tittade på mig. Han var helt tårögd. Jag trodde jag skulle börja gråta av att bara titta på honom. Tio minuter senare var dem klara. Liams kinder var helt randiga av tårar. Han hade klämt min hand så hårt att det kändes som jag hade brutit några fingrar. Men det trodde jag inte. Han snyftade till och satte sig upp. Nu skulle dem bara gipsa.
Dem gipsade och gav honom ett par kryckor sedan fick vi gå. När vi kom ut satt Niall och Louis och väntade på oss. Louis var helt tårögd. Niall kom fram till mig och kramade om mig.
- What the hell happened in there?!, frågade han upprört och tittade på mig.
- Those idiots started when they wasn't supposed to. And then they said they couldn't stop since they'd already started.
- We were so worried, the only thing we heard was Liam screaming, sade Niall och tittade på mig. Han kramade om mig hårt igen, som om jag skulle försvinna. Sedan hittade mina läppar hans.
 
Vi drog oss ifrån varandra och jag lutade mig mot honom.
- I love you, sade han och suckade.
- I love you too, svarade jag. Vi gick tillbaka till Liam och Louis som var redo att gå. Vi gick långsamt till bilen och satte oss. Jag satte mig i framsätet med Niall. Han tog min hand samtidigt som han körde ivä

Sådär nu var det klart! Pheew! Imorn träffas jag och Frida eftersom skolan börjar så då blir uppdateringen MYCKET bättre. Men säg nu vad ni tyckte, vi vill veta! PUUSSS!! :D


Novellen :D

Frida & Saga - Kommentarer (2)
2012-08-22 @ 18:09:52
Nu är det såhär att det är ganska många som vill vara med i novellen. Och det är jätteroligt! Men jag och Frida vet inte riktigt hur vi ska lösa det.. Det är ju trots allt "bara" fem killar. Så jag tycker såhär:

Alla som vill vara med som flickvän, eller något annat kommenterar vem den vill vara tillsammans med, eller vad den nu vill vara. Och sedan om det ska vara i den här novellen eller någon av dem andra. Vi har ju planerat att göra fyra till. Och kommer ni på något bra sätt att lösa det här på så skriv gärna det :D Jag skriver på kapitel 42 så det är inte såå långt kvar. Puss på er /Saga :D


Idétorka

Frida & Saga - Kommentarer (1)
2012-08-13 @ 21:59:38
Nu är det så att jag har idétorka, usch. Kommer kanske inte kunna skriva på ett tag heller, det är ju ung08 nu i veckan och sen ska jag, Saga och en annan kompis tälta innan skolan börjar. Men iochförsig kan vi ju skriva då. Men vi hörs snart. När skolan börjar kommer det bli mycket bättre uppdatering, för då träffas jag och Saga varje dag liksom. Puss på er! :* /Frida
 
 


Lite update

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-08-10 @ 17:14:31

Nu är det såhär att min awesome homie Saga har klarat av och skrivit novellen själv nu när jag har varit borta. Ska snart till flygplatsen och kommer hem imorgon, då kommer det nog gå lite snabbare med novellen. Vi har ganska mycket idétorka just nu så om ni kunde komma med förslag och tips på om vad som kan hända så gogogogo! :D

Och just det, stort grattis till WMYB som fyller ett år idag <3

Kram FridaChapter 41: The sun will always shine

NiallHoran - Kommentarer (1)
2012-08-09 @ 22:33:26
Jag lyfte upp Caroline pch bar henne till våran säng. Gud vad bra det kändes och säga våran! Hon öppnade ögonen och tittade på mig sedan somnade hon igen. Jag gick in i badrummet och borstade tänderna, sedan gick jag tillbaka till sovrummet och lade mig bredvid Caroline. Ett ögonblick senare somnade jag.
 Carolines perspektiv:
 
Jag öppnade förstigt ögonen och såg Niall framför mig. Jag ville inte väcka honom så jag kröp flrsiktigt ur täcket och tassade fram till garderoben. Jag öppnade försiktigt dörren och tog fram ett par shorts och en tröja. Jag bytte om och gick fram till dörren. Jag öppnade försiktigt och stängde efter mig. Jag vände mig om och såg Zayn stå i köket och fixa té. Jag gick fram till honom och började hjälpa till.
 
- Good morning, sade han och tittade på mig.
- Good morning, svarade jag och log mot honom.
- Are you the only one up?, frågade jag och han skakade på huvudet.
- You know that you are standing in front of me, sade han och hånflinade.
- Haha, very funny, sade jag och han skrattade till.
- I know, sade han med samma hånflin fastklistrat i ansiktet.
- Oh god, sade jag och bara tittade på honom. Han skrattade åt mig och fortsatte med sitt té. Jag gick fram till kylskåpet och tog fram smör och ost. Sedn tog jag fram bröd och fixade en macka. Jag satte mig vid bordet och tuggade i mig mackan. Sedan gick jag in i badrummet och borstade tänderna och fixade håret. Sedan gick jag ut igen och satte mig vid köksbordet. Jag trummade med fingrarna mot bordet samtidigt som jag tänkte på vad jag skulle göra. Jag gick in och tittade om Niall fortfarande sov och det gjorde han. Zayn kom fram och log mot mig.
 
- Wanna go take a milkshake?, frågade han och jag nickade.
- Yepp, svarade jag och gick till hallen. Jag satte på mig skorna och gick ut genom dörren. Zayn gick ut efter mig och stängde dörren. Vi gick till Milkshake City och satte oss vid ett bord.
- What do you want?, frågade jag Zayn och ryckte på axlarna.
- Surprise me, sade han och jag hånflinade.
- Sure.
Jag gick fram till kassan och beställde. Jag tog en choklad och vanilj och jag beställde en päron och lakrits till Zayn. Jag hoppades på att den inte skulle vara god. Jag gick tillbaka till Zayn och gav honom sin milkshake. Han smakade på den och nickade gillande.
- Do you like it?, frågade jag och han skakade på huvudet.
- Nope, svarade han och tittade på mig. Haha you did this on purpose didn't you?, fortsatte han och jag nickade entusiastiskt.
- Of course I did, svarade jag. I thought you knew me, fortsatte jag och han bara tittade på mig.
- I do, svarade han ganska seriöst. Så det kändes som om jag hade gjort bort mig. Jag harklade mig och drack lite mikshake i ett desperat försök att komma på någonting att säga.
- So do you think the other guys are up?, frågade Zayn och jag suckade lättat åt att han hade sagt något.
- What time is it?, frågade jag och han tittade på klockan.
- About half past eleven, svarade han och jag nickade.
- Yep, they are definitely up, svarade jag och han nickade.
- I think so too, sade Zayn och drack en klunk av sin milkshake. Han sörplade i sig det sista och frågade:
- Are you done?
- Yeah, svarade jag och båda ställde sig upp. Vi gick ut genom dörren och jag huttrade till av den kalla vindpust som drog förbi. Det märkte Zayn så han erbjöd sin kofta, men jag avböjde. Jag vet inte riktigt varför.
 
Vi klev in genom dörren och jag kände doften av nystekta pannkakor. Så fort jag hade tagit av mig skorna sprang jag in i köket och tog fram en tesked. Jag gick fram till pannkakssmeten och doppade skeden. Sedan stoppade jag den i munnen. Gud vad det var gott!! Louis som stog och stekte pannkakorna tittade konstigt på mig.
- Is that something you do in Sweden?, frågade han och tittade fortfarande konstigt på mig.
- No, have you never tried it?, frågade jag chockat och tittade på honom. Han skakade på huvudet och tittade äcklat på skeden.
- Don't be so silly, sade jag och fortsatte: You have to try. Jag tog fram en till sked och doppade den också. Sedan stoppade jag den i munnen på honom. Han nickade gillande.
- Hah, it was actually good, sade han.
- Do you doubt my taste buds?, frågade jag i ett försök att vara lite rolig, men Louis krossade förhoppningarna.
- Yeah, definitely, svarade han och log mot mig. Jag tog skeden ifrån honom och gick iväg till diskmaskinen. Jag öppnade luckan, stoppade in skedarna, och stängde luckan. Efter att jag stängt luckan såg jag en stor svart fläck precis under diskmaskinen. Jag tittade närmare och insåg att det jag stod och tittade på var en stor, svart, spindel. Jag skrek till och vände mig om mot Louis. Han hade redan vänt sig om för att titta varför jag skrek. När han såg vad det var jag tittade på bara glodde han på spindeln.
- Euww that one was really big, sade han och jag tittade på honom med en " det menar du inte " min.
- Mhm.., sade jag och vände mig mot spindeln igen. Den kröp framåt lite så jag backade hastigt undan. Harry kom in i köket och tittad både på mig och Louis som stod och glodde på spindeln. Sedan vände han blicken mot spindeln. Han suckade och tittade på oss igen.
- Why didn't you just kill it?, frågade han oss och jag halvglodde på honom.
- Why? Do you see the size of that thing?, svarade jag och han nickade.
- Yeah. Come on it's just a spider, sade han och nu glodde ja verkligen på honom.
- Just a spider?? If we were in Venezuela and a spider in that size came and bit me, I would be dead, sade jag och Harry skrattade till.
- But we are not in Venezuela, and it's not that big, sade han och tittade på oss.
. It's huge!, sade jag och tänkte fortsätta förklara varför spindlar är otrolig äckliga men Louis avbröt mig.
- Okay end of conversation. Can someone just kill that thing now?, frågade han och Harry nickade. Jag gick ut ur köket och in på Niall's rum. Jag stannade där tills Harry var klar med spindeln. Sedan gick jag ut igen och satte mig i soffan. Niall kom och satte sig bredvid mig och pussade mig på kinden.
- Where were you before?, frågade han och jag svarade:
- I was at Milkshake City with Zayn.
- Okay, sade han. Jag lutade mig mot hans axel och tänkte på hur mycket jag älskade pojken som satt bredvid mig.
ÄNTLIGEN KLART!! Det tog väldigt lång tid. Men Frida kommer hem på lördag så då är vi två. Och då kommer uppdateringen bli mycket bättre. I promise :D


I'm on my way :D

Frida & Saga - Kommentarer (0)
2012-08-08 @ 01:44:45
Så nu har jag skrivit ungefär ett halvt kapitel. Jag ska skriva klart det så snabbt jag kan men nu måste jag gå och lägga mig. God natt :D


Idétorka...

Frida & Saga - Kommentarer (2)
2012-08-06 @ 20:45:46
Sitter just nu och tänke börja på kapitel 41. Men jag kommer inte på någonting.Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus